En sevdiğiniz yayıncı kimdir?

Bir tek ben mi yayın izlemiyorum? Birinin oynadığı oyunu izlemek sıkıcı geliyor bana.
Aslında sadece oyunu izlemiyoruz dostum yayıncının muhabbetti, samimiyeti, mizahı giriyor devreye. Yeteneğide varsa izlerken zevk veriyor. Birde sistemi yetmeyen oyun alacak kadar maddi durumu olmayan insanlarında izlediğini biliyorum.Bu benzetme bana, ''sinemada başkasının oynadığı filmi seyretmem'' demek gibi geliyor.
 
Aslında sadece oyunu izlemiyoruz dostum yayıncının muhabbetti, samimiyeti, mizahı giriyor devreye. Yeteneği de varsa izlerken zevk veriyor. Birde sistemi yetmeyen oyun alacak kadar maddi durumu olmayan insanlarında izlediğini biliyorum.Bu benzetme bana, ''sinemada başkasının oynadığı filmi seyretmem'' demek gibi geliyor.
Yok, benim de oyun oynayabileceğim doğru düzgün bir sistemim olmamasına rağmen bunu söylüyorum. "9900K + 2080Ti'ımla akar giderim" ci değilim anlayacağınız. :)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı