ADSL'den VDSL'e geçiş kaç gün sürer

Mehmet967

Decapat
Katılım
27 Ocak 2020
Mesajlar
285
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. ADSL 16 Mbps Vodafone net kullanıyorum. Müşteri temsilcisini aradım ve bana verebilecekleri en yüksek hızı sordum. Altyapınız VDSL destekliyor dedi 50, Mbps bana uygun geldi. Modeminizi biz göndereceğiz, her ay faturaya ekleyeceğiz dediler. Fakat 1 hafta olmasına rağmen hala gelen yok, ne kadar sürüyor bu geçiş işlemi? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. ADSL 16 Mbps Vodafone net kullanıyorum. Müşteri temsilcisini aradım ve bana verebilecekleri en yüksek hızı sordum. Altyapınız VDSL destekliyor dedi 50, Mbps bana uygun geldi. Modeminizi biz göndereceğiz, her ay faturaya ekleyeceğiz dediler. Fakat 1 hafta olmasına rağmen hala gelen yok, ne kadar sürüyor bu geçiş işle mi? Şimdiden teşekkürler.

Dostum ayni islemi bende yaptim ama modemim desteklio senin durumun nedir VDSL geçis oldumu ve nasıl oldu.
 
VDSL port açılmaz hali hazırda port varsa geçiş işlemi yapılır eğer port işlemi yoksa ve port açılmasını bekliyorsanız o iş 1 günde sürebilir 3 ay bile sürebilir. Fakat hali hazırda boşta VDSL portu var ise ve siz ADSL üzerinden geçiş yapacaksanız Türk Telekom bunun için maksimum 15 iş günü diyor fakat 3-4 iş günü içince bu işlem gerçekleşiyor.
 
Vodafone gelmedi altyapı yok dedi TürkNet bağlattım 75 indirme 7.50 yükleme alıyorum çok memnunum 6 günde geldi arada pazar günü vardı
 

Geri
Yukarı