Muammer Bey
Hectopat
- Katılım
- 10 Temmuz 2019
- Mesajlar
- 278
Bu attığım fotoğrafta TG edition ama çözemedim onlarda niye birleşik.Tamam o zaman endişelenmenize gerek yok sorun çıkmaz
Bu attığım fotoğrafta TG edition ama çözemedim onlarda niye birleşik.Tamam o zaman endişelenmenize gerek yok sorun çıkmaz
Bu attığım fotoğrafta TG edition ama çözemedim onlarda niye birleşik.
Yok açmakta sıkıntı yok kasa daha elime ulaşmadı şuan kargoda benim ki de birleşik değildir umarım kendi sitesinin linki burada bakınhttps://tr.thermaltake.com/v200-tempered-glass-rgb-edition.html burada birleşik gibi gözüküyor.Hocam kendiniz bi açın zaten göreceksiniz. Zor birşey değil açabilirsiniz.
Yok açmakta sıkıntı yok kasa daha elime ulaşmadı şuan kargoda benim ki de birleşik değildir umarım kendi sitesinin linki burada bakınhttps://tr.thermaltake.com/v200-tempered-glass-rgb-edition.html burada birleşik gibi gözüküyor.
Sanırım kimisinde ayrılıyor kimisinde ayrılmıyor anladığım kadarıyla bana gelecek olan da ayrılıyor yardımlarınız için tekrar çok teşekkürler yordum sizi.Yok hayır kenarlıkları var ordan ayrılıyor. Farkedersiniz resim olarakta ekledim, parlak ve parlak olmayan kısım var. Oradan ayrılıyor pleksi cam.
Hocam bu arkadaşın attığı linkten alıp sizde aynı şekilde montaj yapabilirsiniz hem garanti bozulmuyor sizde bir çıkarın hem anlamış olalım sizde de kablo yoksa bende de sorun çıkmaz korkmayın kırmazsınız. Bu videoda da mesela kablolar ön kısma bağlı ama nasıl çıkaracağım derseniz bu videoda 5.30'da gösteriyor.Aynı kasa bende de var kartım RX 590 sapphire nitro+ SE en fazla 76 gördüm genelde 73 74 civarlarında AAA oyunlarda. Ön taraf çıkıyor mu inan ben de çok merak ediyorum ama elimde kalmasından korkuyorum doğrusu. Fan alıp üst tarafa egzoz fan olarak takabilirsin.
Attığım videoda da öne bağlı kablolar sanırım bu 2018 edition olan kasa 2019 da bu sorun yok anladığım kadarıyla aklıma başka ihtimal gelmiyor çünkü.Sanırım kimisinde ayrılıyor kimisinde ayrılmıyor anladığım kadarıyla bana gelecek olan da ayrılıyor yardımlarınız için tekrar çok teşekkürler yordum sizi.
Bir açmayı deneyin bence hocam açılırsa sorunsuz bu kelebek panel 7 derece dahi sıcaklık düşürür.Aynı kasa bende de var kartım RX 590 sapphire nitro+ SE en fazla 76 gördüm genelde 73 74 civarlarında AAA oyunlarda. Ön taraf çıkıyor mu inan ben de çok merak ediyorum ama elimde kalmasından korkuyorum doğrusu. Fan alıp üst tarafa egzoz fan olarak takabilirsin.
Hocam bu arkadaşın attığı linkten alıp sizde aynı şekilde montaj yapabilirsiniz hem garanti bozulmuyor sizde bir çıkarın hem anlamış olalım sizde de kablo yoksa bende de sorun çıkmaz korkmayın kırmazsınız. Bu videoda da mesela kablolar ön kısma bağlı ama nasıl çıkaracağım derseniz bu videoda 5.30'da gösteriyor.
W
Attığım videoda da öne bağlı kablolar sanırım bu 2018 edition olan kasa 2019 da bu sorun yok anladığım kadarıyla aklıma başka ihtimal gelmiyor çünkü.
Bir açmayı deneyin bence hocam açılırsa sorunsuz bu kelebek panel 7 derece dahi sıcaklık düşürür.
Hayır hocam sizde açma kapama reset tuşu pleksiye mi bağlı yoksa kasaya mı bitişik arkadaşın attığı foto gibi?Teşekkürler video için. Kapağı açtım fakat kablolarını ayırmadan bir şekilde tüm tozlarını alıp kapattım uzun zaman aramıştım açılıp açılmadığınıToz içinde kalmış, gayet temiz duruyor şuan. Onun haricinde kasanın her tarafını söküp kabloları gelişi güzel sıkıştırmak akıllıca değil bence videodaki kablolar baya baya kırılmışlar. Ve son olarak sizde fan kontrolcüsü var mı? ben 2019 aralıkta aldım kasayı bende yok bazılarında da yokmuş bu neden oluyor sizce v1 v2 gibi bir şey mi?
Yani açma kapama kabloları ön kapağın mı içinde yoksa kasaya mı sabit ben kasaya sabit olsun istiyorum ki kapağını değiştireyim. Ayrıca nereden aldınız link varsa bir inceleyelim.Teşekkürler video için. Kapağı açtım fakat kablolarını ayırmadan bir şekilde tüm tozlarını alıp kapattım uzun zaman aramıştım açılıp açılmadığınıToz içinde kalmış, gayet temiz duruyor şuan. Onun haricinde kasanın her tarafını söküp kabloları gelişi güzel sıkıştırmak akıllıca değil bence videodaki kablolar baya baya kırılmışlar. Ve son olarak sizde fan kontrolcüsü var mı? ben 2019 aralıkta aldım kasayı bende yok bazılarında da yokmuş bu neden oluyor sizce v1 v2 gibi bir şey mi?
Bu şekilde hocam.Hayır hocam sizde açma kapama reset tuşu pleksiye mi bağlı yoksa kasaya mı bitişik arkadaşın attığı foto gibi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.