Thermaltake V200 fan takviyesi

Hayır hocam sizde açma kapama reset tuşu pleksiye mi bağlı yoksa kasaya mı bitişik arkadaşın attığı foto gibi?

Yani açma kapama kabloları ön kapağın mı içinde yoksa kasaya mı sabit ben kasaya sabit olsun istiyorum ki kapağını değiştireyim. Ayrıca nereden aldınız link varsa bir inceleyelim.

Hocam bir kapağı açık fotoğraf alabilir miyim rica etsem? kablolar ön panele mi birleşik ona bakacağım sizde birleşik gibi durmuyor ama fotoğraf ile net anlarım.
Dostum en azından şunu sorayım ön kapağa boş pleksiye yani bir şey bağlı değil değil mi?

Hayır yani sökünce nasıl çok rica etsem söküp fotoğraf atar mısınız önünü kablolar var mı ona bakacağım yani kablolar ön kapağa mı birleşik çok rica etsem atarmısınız?

Bu arada cevabınız için şimdiden teşekkürler.
kablolar ön kapakl
Hocam bir kapağı açık fotoğraf alabilir miyim rica etsem? kablolar ön panele mi birleşik ona bakacağım sizde birleşik gibi durmuyor ama fotoğraf ile net anlarım.

Dostum en azından şunu sorayım ön kapağa boş pleksiye yani bir şey bağlı değil değil mi?
Ön kapakta kablolar ama istersem çıkartırım sabit değil yani yuvalar kablolar takılı

Dosya Ekleri

• IMG_20200615_143759.jpg
    IMG_20200615_143759.jpg
    315,2 KB · Görüntüleme: 57
kablolar ön kapakl
Ön kapakta kablolar ama istersem çıkartırım sabit değil yani yuvalar kablolar takılı
Hocam işte bu arkadaşta böyle değil işte sende birleşik bu panel muhabbetini yapamıyorsun. Neden öyle bir fikrim yok umarım bana gelen kasanın açma kapama yeri kasaya birleşik gelir.
kablolar ön kapakl
Ya da Umut arkadaşımız paneli direk içinden çıkarmış anladım şimdi o yüzden onda yapışık gibi duruyor anladım. Valla aydınlandım.
kablolar ön kapakl
Hocam 2 hafta daha beklerseniz size en detaylı şekilde nasıl takacağınızı anlatırım.

Hocam işte bu arkadaşta böyle değil işte sende birleşik bu panel muhabbetini yapamıyorsun. Neden öyle bir fikrim yok umarım bana gelen kasanın açma kapama yeri kasaya birleşik gelir.

Ya da Umut arkadaşımız paneli direk içinden çıkarmış anladım şimdi o yüzden onda yapışık gibi duruyor anladım. Valla aydınlandım.

Hocam 2 hafta daha beklerseniz size en detaylı şekilde nasıl takacağınızı anlatırım.
Konu sahibi ben değilim hocam. Fan takacak olan ben değildim.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ön panel konusundaki. Peki fan konusunda yardımcı olabilir misiniz fanların pinleri 3'lü pin bağlandığı yerdeki pin yerleri de 3'lü pin ama almayı düşündüğüm fan Akasa Viper 12cm 2000RPM fan. Ben bu fanı nasıl bağlayabilirim bu fan galiba 4'lü pin? Bağlayabilmek için ek bir şeye ihtiyacım var mı çoklayıcı vb. gibi?

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ön panel konusundaki. Peki fan konusunda yardımcı olabilir misiniz fanların pinleri 3'lü pin bağlandığı yerdeki pin yerleri de 3'lü pin ama almayı düşündüğüm fan Akasa Viper 12cm 2000RPM fan. Ben bu fanı nasıl bağlayabilirim bu fan galiba 4'lü pin? Bağlayabilmek için ek bir şeye ihtiyacım var mı çoklayıcı vb. gibi?
Hocam ön paneli yaparsanız ek fana gerek yok ama çoklayıcılar satılıyor ucuza.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı