1 TB SSD önerisi

OsmanBahadır

Decapat
Katılım
16 Nisan 2020
Mesajlar
113
Çözümler
1
Yer
Antalya/Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba, Unity ile mobil oyun yazmaya doğru yelken açtım fakat HDD ile olacak iş değilmiş. Projemi yüklemem 5 dakikamı alıyor ve her yenilikte bu süre artıyor. Unreal Engine desem o zaten tam bir baş belası Unity 5 SE ue 15 dakika da yüklüyor. Bana sağlamından SATA 1TB SSD önerirseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SATA olsun NVMe olsun Samsung şu an SSD anlamında en kaliteli ürünleri ortaya koymakta. Hem performans hem dayanıklılık hem de ömrü ile bir rakibi henüz yok benim için.

Bu durumda yukarıda önerilen modele ben de katılıyorum. 860EVO, fiyatı ve kalitesi ile yeterli olacaktır. Veri güvenliği sizin için üst seviyede önemli ise 860PRO modeline de bakılabilir ancak fiyatı oldukça tuzlu. Aykırı bir SSD'dir ve 'burada' gerçek dünya testi bulunmakta :) Şaka gibi bir okuma-yazma ömrü sundu deneme sonucu.

Kullandığınız programlar ile ilgili %100 bilgim yok ancak işiniz için NVMe'nin SATA'ya oranla çok yüksek hızları işinize yarıyor ise MP510 veya SX8200PRO veya 970EVO gibi bir NVMe SSD de alınabilir. Bütçe durumu tabi. İyi sosyaller.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı