Roman olmayan kitap tavsiyesi

İlgin olan konuyu seçersen daha kolay olur.''Kurgu olmayan kitaplar'' arıyorsun haliyle bunu bulmak sana kalmış aslında çünkü romanda ilgin olmasa da kurgu güzelse okuyorsun ama kitap dergi türlerinde ilgini çeken konuya yönelmelisin.Tarih sevmeyen adama tarih kitabı okutamazsın gibi.
 
İlgin olan konuyu seçersen daha kolay olur."Kurgu olmayan kitaplar" arıyorsun haliyle bunu bulmak sana kalmış aslında çünkü romanda ilgin olmasa da kurgu güzelse okuyorsun ama kitap dergi türlerinde ilgini çeken konuya yönelmelisin. Tarih sevmeyen adama tarih kitabı okutamazsın gibi.

Aslında benim amacım da ilgi alanımı bulmaktı. En azından her türden okursam hangisini daha çok sevdiğimi anlarım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlgi alanını bulmak için kitap sitelerine girip oradan ön okuma ile bakabilirsin veyahut kitapların bölümlerine girip türlerine bakıp dikkatini çekenlerin açıklamalarını okuyabilirsin.Böyle yaparak belki aradığını bulabilirsin.PDF indirip sonradan kitapları alabilirsin gibi yollar'da var.
 
Aslında benim amacım da ilgi alınımı bulmaktı en azından her türden okursam hangisini daha çok sevdiğimi anlarım
Evet bunu anlamanın en iyi yoluda kitapların gerek arkası gerek sitelerdeki açıklama bölümünü okuduğunda o yazının bitmemesini istemen devamını merak etmenle belli olur. Ben mitoloji tarih tarzında kitaplarda alıyorum o hazzı.
 

Geri
Yukarı