Ne olacak bu Fenerbahçe'nin hali?

Cimbomlu Wassup

Centipat
Katılım
5 Haziran 2020
Mesajlar
790
Makaleler
4
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu takımın taraftarları ne çekiyor? Başkan değişti bir şey değişmedi hatta daha da saldı takım. Ne olacak bu Fener'in hali?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Seneye de bunun gibi olacaktır. Ali Koç hayal satıyor. İlk 11 için 8 yeni transfer gerekli. Ekonomik sorunlar da ortada. Fener önümüzdeki sene de şampiyon olamaz.
 
İlerlemek yerine komple geriye gidiyoruz. :D
Başlığı ne olacak bu Türkiye'nin hali diye okudum bir anda. 😅
Gerçekten sadece sporda değil her alanda öyleyiz. Dediğin de doğru bu arada. :)
 
Öyle bir sportif tablo var ki, korkunç. Trabzonspor ve Galatasaray serileri sonlanmış, lig yarışından kopulmuş, ZTK şansı kalmamış. Takımı kimin yönettiği belli değil. Ali Koç yönetimi 2 yıldır sportif açıdan kulübü 10 adım aşağı çekti. Aziz Yıldırım takımdan gittiğinden beri 2 yıl boyunca kimseyi göndermeden, hiç transfer yapmadan devam etsek daha iyi durumda olurduk. Yeni sezonda gelecek teknik direktörün futbol şubesine tamamen el koyması gerekiyor. İsim önemsiz. Yapılanmayı o kurmalı, takımdaki tek otorite o olmalı. Emre'nin sportif direktör olması iyi bir şey ama büyük eksileri var. Diyelim ki Erol Bulut geldi, Emre ondan daha büyük bir otorite olacak. Takım üstünde tam anlamıyla hakimiyet kuramayacak gelecek teknik direktör. Kadroda büyük bir operasyon yapılmalı, ki bu sefer düzgün yapılmalı. Kjær, Juan Jesus isteyen adama Zanka Falette alınmamalı yine. Mert Hakan güzel transfer. Caner + Gökhan gelirse sportif açıdan Fenerbahçe'ye büyük katkı sağlarlar. 2 tane adam akıllı stoper, yine bence 2 sol bek, bir kanat, bir de forvetle belki başarılı olunur. Orta sahada Ekici, Tolga ve Emre'nin gideceğini, Alper'in planlamada olmadığını ve Kruse'nin gittiğini düşünürsek bir kaç tane orta saha bile lazım. 1-2 yıl daha böyle devam edilirse başarı beklemiyorum.
 
Bende Fenerbahçe'li biri olarak takımın durumunu iyi bulmuyorum. Dediler Ali koç gelecek takım daha iyi olacak diye görüyoruz son halini. Her mevki Allah'a emanet. Kjaer, skrtel gibi stoperlerin gitmemesi gerekirdi bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı