Çözüldü Crysis 3 FPS sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sorunu çözdüm. Saçma olacak ama işe yaradı. Ayarlardan sistem özelliklerini alçağa aldım ve sorun ortadan kalktı. Herhangi bir fark göremiyorum grafik olarak. Niye böyle ayar koymuşlar onu da anlamadım, şans eseri buldum.
Ben de FPS sorunları yaşıyordum, normalde 80 vereceği yerde 50 veriyor. Bazı sistemlerde daha iyi çalışıyor ama anlamıyorum ilginç bir oyun. Mesela ilk bölümde dışarı çıkıp yağmura bakıyorum FPS bir çakılıyor anlatamam, geri içeriye dönüyorum FPS 100 lere çıkıyor veya ufak bir kaydırıyorum görüşü hemen FPS yükseliyor. Birde şu videoda bulunan yerdeki o roket tarzı yere bakınca oyun resmen kartı ağlatıyor, çok abartı render kullanmışlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı