Bilgisayarınızda hangi oyunlar yüklü?

Bende 1 TB varda ne yapıyorum sanki hiçbirini oynamıyorum. LoL'de açılmıyor hâta var. 1.7 MB'la indirdim hepsini sen düşün yani.
Seninki yine iyi. Ben 650-700 KBps ile indiriyorum, sen düşün :) Bundan 8 sene önce (2012 yılında) 12-13 Mbps alabiliyordum. Şimdi bina içi kablolamada sorun olduğundan dolayı 6 Mbps alabiliyorum fakat sorunsuz olsaydı bile yine 12-13 Mbps olacaktı. Bir firma 8 senede hiç mi yatırım yapmaz yahu?
TWD 1 ve 2. 3'ü yükledim de girilmiyor kasa motora dönüyor adeta o nasıl kasmadır yahu.
Bu arada imzanıza bakarken bir şey fark ettim, sizin ekran kartınız aslında HD 520 değil. HD 520 Skylake işlemcilerde var fakat senin işlemcin Sandy Bridge mimarili. Direk "Intel HD Graphics" olarak geçiyor.
Neyse, her türlü bilgisayarın kötü kalıyor :( Umarım Allah sana iyi bir bilgisayar almayı nasip eder.
 
Seninki yine iyi. Ben 650-700 kbps ile indiriyorum, sen düşün :) bundan 8 sene önce (2012 yılında) 12-13 Mbps alabiliyordum. Şimdi bina içi kablolamada sorun olduğundan dolayı 6 Mbps alabiliyorum fakat sorunsuz olsaydı bile yine 12-13 Mbps olacaktı. Bir firma 8 senede hiç mi yatırım yapmaz yahu?

Bu arada imzanıza bakarken bir şey fark ettim, sizin ekran kartınız aslında HD 520 değil. HD 520 Skylake işlemcilerde var fakat senin işlemcin sandy bridge mimarili. Direk "Intel HD Graphics" olarak geçiyor.
Neyse, her türlü bilgisayarın kötü kalıyor :( umarım Allah sana iyi bir bilgisayar almayı nasip eder.

Çok teşekkür ederim bilmiyordum bilgi verdiğiniz için sağ olun. 2 3 güne yeni sistemi alacağım sonunda 5 yıllık hayalim gerçek oluyor :D.
 
Yüklü:
  • GTA V
  • Battlefield 1
  • The Elder Scrolls IV Oblivion
  • Destiny 2
Yükleniyor:
  • RDR 2
  • Fallout 76
BF1 benim Origin hesabımda var fakat bilgisayarda kurulu değil çünkü alan meselesinden dolayı bilgisayarımdan silmiştim. Şimdi boş alan var fakat indirmeye üşeniyorum çünkü 650-700 KBps hızla aralıksız bir şekilde 2 günde anca indiririm diye düşünüyorum :D
 
Şu an için böyle 😀:

Adsız.png
 

Geri
Yukarı