Evrimin kanıtları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kanatsız Kuş

Hectopat
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
1.199
Makaleler
7
Çözümler
3
Yer
Evren'de Bir Yer
Son düzenleyen: Moderatör:
Mizah amaçlıdır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
IS
 
Yaşayan canlıların bulundukları ortama ve doğa şartlarına uyumu bile yüzlerce yıl alırken nasıl oluyor da evrim teorisinde türler arasında geçişi gösteren canlı yok, sadece fosiller var denilmiş ve genelde dinozorlar çağından bahsetmiş. Evrim teorisi gerçekse günümüzde ara bir canlı var mı yaşayan? Hele ki insanların maymundan geldiği söyleniyorsa bugün insan maymun arası bir canlı olmalı dünyada hala hayat devam ediyor.
 
Darwin'nin şöyle bir sözü ya da yazısı var mı? (Eğer bir türdeki her hangi bir yapıya ait bir parçanın başka bir türe faydalı olmak üzere oluştuğu kanıtlanabilirse, bu benim teorimin sonu olur. Çünkü doğal seleksiyonda böyle bir durum olamaz.) Birde şöyle yazısı var mı? Tüm organik varlıkların ilerlemesine yol açan tek bir genel yasa: Çoğal, çeşitlen, güçlü olanın yaşamasına, zayıf olanın da ölmesine izin ver.
 
Şu anda Darwin'in evrim teorisi kullanılmıyor zaten. Darwin zamanında bilinen dünyanın yaşı bile bizim şu an bildiğimizin yanında çok çok küçük kalıyor.

Teori demek doğada gerçekleşen bir fenomeni, bir olayı açıklamaya çalışmaktır. Teoriler uzun süreli gözlem ve bir takım kanıtlar sonucu ortaya atılır. Darwin'in evrim teorisinin yanlışlanması evrimin olmadığını kanıtlamaz. Evrim vardır, evrim teorisi ise gerçekleşen evrimin nasıl gerçekleştiğini açıklamaya çalışır.

Dediğine gelirsek, öyle bir sözü var mı yok mu bilmiyorum ama Darwin'in teorisinin eksik/yanlış olduğu bilinen bir gerçek. Şu an kullanılan evrim teorisi Darwin'in teorisi değil, çok daha gelişmiş bir teori.
 
Sonuçta yüz yılı aşkın bir teori çöktü ve senin dediğin de sonuçta teori ve bir çok şeyle ilgili yapılan teorilerden birisi. Ben şahsen bu dünya üzerindeki her canlıların zamanla bulundukları yere göre uyum sağladığını biliyorum zaten bu da evrimle alakası yok. Evrim teorisine gelirsek buna inanmıyorum.
 
Sonuçta yüzyılı aşkın bir teori çöktü ve senin dediğinde sonuçta teori ve bir çok şeyle ilgili yapılan teorilerden birisi. Ben şahsen bu dünya üzerindeki her canlıların zamanla bulundukları yere göre uyum sağladığını biliyorum zaten buda evrimle alakası yok. Evrim teorisine gelirsek buna inanmıyorum.
Senin böyle inanmıyorum yüzyıllık felan demenle olmuyor. Uyum sağladığını biliyorum demişsin. Tahminimce müslümansın evrimde islamda olmadığı için inansan bile inanmamak istiyorsun. Birçok müslümanın birçok konuda yaptığı gibi. Kısacası kendini kandırıyorsun. Bu kadar dünyanın 4 bir yanından bilim adamı yıllardır bunu kanıtladı hemde olmuştur, şöyledir, şunlar daha iyi bilirler diyerek değil adam akıllı kanıtlarla.
 
Hayırdır neden sinir yaptın? Seni zorlayan yok, istediğine inan filan yazmışsın. Elbette düşüncemi yazacağım ve bana göre sadece teori.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı