Kızın elini tutabilir miyim?

Çoğu kişinin yapmadığı şeyleri deneyebilirsin. Mesela sinema yerine sahile gidip yürüyüş yapabilir veya baş başa vakit geçirebileceğiniz yerler seçebilirsiniz. Kocaeli'de yaşadığım için biliyorum, Gebze Center güzel alternatif olabilir, sinema konusunda emin değilim lakin içeride eğlence merkezi var. Orada jeton kazanmaya oynayabilir ve sevgiline hediye alabilirsin, gezerken dondurma yiyebilirsiniz. Birçok şeyi yapabiliyorsunuz aslında. Bu arada kızlar utangaçtır, sevdiği erkeklerin yanında çok konuşamazlar. O yüzden senin farklı kelimeler ile ilgisini çekmen ve şaşırtman onun daha da hoşuna gider. Eğer gözlerine bakıyorsa asla susmamalısın, ona iltifat edersen daha da aşık olacaktır :) Bu da benden sana bi' arkadaş tavsiyesi :D
Bak sakın dışarıda gezmeyin, virüs üfürebilir :D O yüzden evine davet edebilirsin bilgisayar oyunu oynayabilir film izleyebilirsiniz.
 
Reis bu dönemde olmaz hem korona falan var da ev de benim 2 sistem var biri 1050 Ti'li diğeri 2070'li eve çağırsam daha erken ama filmi de evde yapabiliriz.

Kızı al sahile in denizi sağına kızı da soluna al. Kıza de ki; bir tarafımda mas mavi deniz bir tarafımda güzelliğiyle mest olduğum sevgi okyanusum de sonra kızın yüzüne focuslan.:)
Çoğu kişinin yapmadığı şeyleri deneyebilirsin. Mesela sinema yerine sahile gidip yürüyüş yapabilir veya baş başa vakit geçirebileceğiniz yerler seçebilirsiniz. Kocaeli'de yaşadığım için biliyorum, gebze Center güzel alternatif olabilir, sinema konusunda emin değilim lakin içeride eğlence merkezi var. Orada jeton kazanmaya oynayabilir ve sevgiline hediye alabilirsin, gezerken dondurma yiyebilirsiniz. Birçok şeyi yapabiliyorsunuz aslında. Bu arada kızlar utangaçtır, sevdiği erkeklerin yanında çok konuşamazlar. O yüzden senin farklı kelimeler ile ilgisini çekmen ve şaşırtman onun daha da hoşuna gider. Eğer gözlerine bakıyorsa asla susmamalısın, ona iltifat edersen daha da aşık olacaktır :) bu da benden sana bi' arkadaş tavsiyesi :D.
bak sakın dışarıda gezmeyin, virüs üfürebilir :D o yüzden evine davet edebilirsin bilgisayar oyunu oynayabilir film izleyebilirsiniz.

Aklımı mı okudun?
 
Harbi eve davet etsem nasıl tepki alırım? :)

Kanka çıkmaya yeni başladıysanız davet etme kız seni abaza sanar. Biraz bekle sonrası için iyi bir tercih kız gelebilir sonra bu kadar da abartma yani nasıl erkek arkadaşını eve çağırıyorsan onu da çağırabilirsin normal bir şey. Bizim ülke de cinsellik bastırıldığı için böyle şeyler ayıplanıyor. Bazı cinsel suçların çoğu da bu bastırmanın sonucunda ortaya çıkıyor maalesef.
 

Geri
Yukarı