Çözüldü Gamepower Calypso RGB Nasıl Bir Klavye?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Neden alınmaz doatlar? Ürün gayet kaliteli o fiyata daha iyisi yok.
Hocam çünkü Gamepower ürünleri genel olarak kalitesiz ve sıkıntılılar. Göz boyamak için de ucuzdan satıyorlar. Eğer aydınlatma olarak tek renk yeterse Bloody B640 alabilirsiniz, yok derseniz ise Trust GXT 890 alabilirsiniz.
 
Hocam çünkü Gamepower ürünleri genel olarak kalitesiz ve sıkıntılılar. Göz boyamak için de ucuzdan satıyorlar.
Youtube'da bütün inceleme videolarını izledim ve herkes memnun kalmış, ayrıca o fiyata optik mekanik blue switchli model yok ve su geçirmez bir klavye, ben markaya değil modele bakarım ki teknoloji şans işidir, SteelSeries'da bile sorun yaşayanlar var.
 
Youtube'da bütün inceleme videolarını izledim ve herkes memnun kalmış, ayrıca o fiyata optik mekanik blue switchli model yok ve su geçirmez bir klavye, ben markaya değil modele bakarım ki teknoloji şans işidir, SteelSeries'da bile sorun yaşayanlar var.
Marka şans işi evet ama %80 mi şansınız olsun istersiniz %30 mu? Ayrıca yapılan incelemeler uzun süreli kullanım bile değil. Alıyorlar klavyeyi paralar yatıyor tabi markadan (bazıları için söylüyorum) ondan sonra "Çoh ucuz mekanik klavye, diğerlerinden daha iyi." gibi sözlerle insanlara yedirmeye çalışıyorlar (bkz. Donanım Arşivi). Switch dediğiniz de Outemu zaten adam akıllı bile değil. Alıp almamak size kalmış ama 300TL verip 1 yıl sonra bozulma ihtimali olan bir klavye almazdım. Su geçirmez olması da siz şelalenin altında mı oyun oynuyorsunuz? Alt tarafa sadece 1-2 kanal açmışlar ondan sonra neymiş efendim su geçirmezmiş, anca göz boyama. O fiyata kat kat daha iyileri var.
 
Tamam link atın bakayım dostum, ben baktım gerçekten bu fiyata daha iyisi yok.


Bunlar daha iyi bence. Gamepower hiç güven vermiyor.
 
GP markasının ahım şahım kalitede bir marka olmadığını herkes biliyor zaten. Burada önemli olan bu bütçede sunduğu ürün ve bu bütçedeki öbür ürünlere kıyasla ne sunduğu. Logitech'in her ürününün çok iyi olmadığı gibi GP'nin de her ürünü çok kötü değil. Kullanmadan veya araştırmadan konuya gereksiz cevap yazmayalım lütfen.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı