Kavga isteyen arkadaşa karşı ne yapmalıyım?

Hocam ama çekinirsen, bir şey demezsen daha çok bulaşıyorlar. Elinde sonunda şiddet uygulamasa da bir şekilde çözmesi lazım. Ben kavga etsin demiyorum bu arada. Ama biraz atar yapması lazım.
Atar değil ama ben böyle karşılık vereyim derken birde sporla uğraşınca çocuk gözümün önünde gidiyordu kalbine denk geldi ne yapalım.
 
Hocam ama çekinirsen, bir şey demezsen daha çok bulaşıyorlar. Elinde sonunda şiddet uygulamasa da bir şekilde çözmesi lazım. Ben kavga etsin demiyorum bu arada. Ama biraz atar yapması lazım.

Yarın katliam olacak karar verdim hakkınızı helal edin.
 
Merhaba. Yaşım 14 parkta arkadaşımın biri çok kaşınıyor. Yanımda kız arkadaşlarım, erkek arkadaşlarım var karışık yanıma gelip kötü sesler açıyor. Yanına gidiyorum kaçıyor yakalıyorum yüzüme vuruyor. Bugün gına geldi dövecektim vazgeçtim neden vuruyorsun deyince de sanane diyor. Ben de ona argo konuşunca yanıma gelip bir daha vuruyor mahallenin "sert" abileri de gelip "oooooooo" diyor. Ne yapmalıyım? Kavga dövüş hiç sevmem nefret ederim bu sefer arkadaşlarım beni terkeder. Ne yapacağım?

Bizim burada da var onlardan bir kaç tane, uğraşıp duruyor arada birbirimize şakır şukur giriyoruz filan. Ama öyle fazla değil bizim kavgalar. Tokat atıp kaçıyor ben de sabrediyorum en sonunda kafasını tıngırdatıyorum. Ama iyi arkadaşız. Sen tepki vermezsen sıkılır ve bırakır seninle uğraşmayı. Sakin ol sabret ben de kavga sevmem.
Linch is coming...
 
5ce7d86c66a97c1f288df38e.jpg
 
Virüs varken parka kız ve erkek arkadaşlarınla gidiyorsun, birbirinizin yüzüne özellikle burun tarafına itinayla şaka yapıyorsunuz? Kimseyi yargılamak haddime değil ama annene, babana bulastırım diye hiç düşünmemişsin. Üstüne o nasıl ortam yahu öyle. Bi' ağırlığın olsun ortamda. Her önüne gelenle samimi olursan öyle olur. Ayrıca o kişi tepkilerinden hoslanmis olabilir. El şakası yapınca "üff git ya" demek onu sana daha çekerken tepki vermemek genelde aksine olur. Ben ne anlatıyorum ya. Karşındaki kişinin ailesi uğraşan insanlar değilse (tavsiye değildir, şahsi düşüncedir ve uygulanmıştır) uygun anı bulup yapıştır sende.
 
Tekrardan böyle bir şey yaptığında delir. Çıldır kendini yumrukla falan. Bayılmış numarasıda yapabilirsen iyi olur. Bu konuları iyi bilirim hiç kavga etmedim etmemde direk kaçarım ben. Bizim arkadaş, diğer arkadaşımıza taş atmıştı taş göbüşüne gelmişti küfürleştiler sonrasında taş atan çocuk kaçtı. Taşı yiyen çocukda kilolu olduğundan kovalayamadı ve deli taklidi yapıp kendini yere attı. Bir daha ona hiç bulaşmadık ne ben ne de başkası. Sende basit bir yoldan çözebilirsin.

Kahkaha attım ya bu nasıl bir şey :D.
 

Geri
Yukarı