Kusura bakma ama boş kasa 500 TL 2. el ilanlarına bak ekran kartı olan bir kasa al.GTX260 falan belki 30 fps oynatır.Bilgisayarda LoL veya CS:GO kaldırabilecek bir bilgisayar istiyorum. Toplayanlara şimdiden teşekkürler.
Kusura bakma ama boş kasa 500 TL 2. el ilanlarına bak ekran kartı olan bir kasa al.GTX260 falan belki 30 fps oynatır.Bilgisayarda LoL veya CS:GO kaldırabilecek bir bilgisayar istiyorum. Toplayanlara şimdiden teşekkürler.
Bilgisayarda LoL veya CS:GO kaldırabilecek bir bilgisayar istiyorum. Toplayanlara şimdiden teşekkürler.
Evet zaten 500 TL'ye DDR4 sistem toplayacaktı.Hocam size tavsiyem sakın DDR2 sistemlere bulaşmayın. 775 Soket Xeon'lu bir bilgisayar toplayayım dedim DDR2 yüzünden başıma gelmeyen kalmadı.
Sadece öneri verdim, bu saldırgan tavrınızı da çözemedim zira 500 TL değil 1000 TL demiş arkadaş konunun devamında sanırım okumadınız. DDR3 sistem çok rahat toplanabilir. DDR2 ile yaşanabilecek aklıma gelen sadece birkaç sorunu yazacak olursam:Evet zaten 500 TL'ye DDR4 sistem toplayacaktı.
Ekran kartı olarak 480TL`ye sıfır Sapphire Pulse RX550 alınırsa (Piyasadaki ikinci el RX550/460/560 grubuna da bakılabilir) daha yüksek performans alınabilir.X3440 - 140TL
H55 Anakart - 200TL
8GB RAM - 130TLAnakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
En azından çalıştıracak bir kasa - 90TLRAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
320GB 7200RPM HDD - 70TLKasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
r7 250 - 350TL
Bunu toplayabildim.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
980TL, istediklerini oynatır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.