170.000₺ ile sıfır araba tavsiyesi

Renault Megane Sedan'ın 1.3 Benzinli motorları ve boş paketleri 150-160 civarında showroomlar'da. Benim nacizane tavsiyem illa ki sedan olsun demiyorsan 1.0 TSI Golf Midline Plus paketi bu fiyat bandında. LPG taktırmana da gerek yok hem az yakıyor bu motorlar. Çekişi'de gayet güzel.
Edit: 2. el olarak tavsiye istiyorsan Volvo V40 bakabilirsin sedan değil ama kesinlikle tavsiye edeceğim bir araç. 2015 yılında 0 KM olarak aldık. Şu an 135 bin KM'de 15 bin'de bir bakım yaptırdık ve 100 bin KM' de ağır bakım olarak adlandırılan bakıma soktuk arabayı. Bize şu ana kadar bu bakımlar dışında bi masraf açmadı.
 
Bütün yazdıklarımı tek bir mesajda toplayayım. Opel Astra Sedan konforlu bir araçtır. Güvenlidir, güçlüdür. Şehir içi 7,8 litre arası yakar (1.6 versiyonu). Ama artık 1.6'lı üretmiyorlar diye biliyorum. Yakıt tüketimi değişmiştir. Servisi biraz pahalı bir araçtır her Alman markası gibi. Ama sizi üzer mi üzmez. LPG konusunda birşey diyemem isteyen taktırır ama fabrikadan LPG çıkışlı olmayan arabalara LPG takmak arabaya zorla intihar etmekten farklı değildir.
Renault Megane Sedan'ın 1.3 Benzinli motorları ve boş paketleri 150-160 civarında showroomlar'da.
Renault gibi dandik bir markaya bence o kadar para verilmez.
Otomatik yazmamış arkadaş bende manuele göre baktım.
 
Merhaba arkadaşlar 170.000 liramız var ve sıfır araç almayı düşünüyoruz. Özellikleri Sedan ve benzinli olması. Daha sonra LPG taktırmayı da düşünüyoruz. Şu an aklımızda Mazda 3 var. Bu model hakkında görüşleriniz nelerdir? Ve bu modelin LPG ile uyumluluğu nasıldır?
Kardeş sen az daha bekle eylülde arabalar gelsin 1 2 ay toparlansın stoklar o zaman alırsınız.
 

Geri
Yukarı