Ucuz internet önerisi

Atim mi yani benim bildiğim sokak ve ev no olur binada yaşamıyorum.
O yazdığı şey daire numarası oluyor ama pek önemli değil ikisini de seçebilirsiniz. Binada tek daire varsa bile sisteme yanlış girilmiş olabilir. O yüzden 2 tane görünüyordur.
 
Şimdi bu önerdiğiniz 40 TL'lik interneti yaptırsam yapılmaz mı?
Yani sorgulamada yazdığı gibi evde altyapı yoksa uydu anteni ile internet veren birkaç firma dışında internet bağlatamazsınız. Türk Telekoma altyapı başvurusu yaparsanız belki birkaç ay içinde altyapı çekerler.
 
Yani sorgulamada yazdığı gibi evde altyapı yoksa uydu anteni ile internet veren birkaç firma dışında internet bağlatamazsınız. Türk Telekom'a altyapı başvurusu yaparsanız belki birkaç ay içinde altyapı çekerler.

Bir arkadaşımda benim şu an kullandığım internetten kullanıyordu süper Online yaptırdı sorun çıkmadı 40 TL'lik internet sağlayıcısı ile fark var mı fazla?
 
Bir arkadaşımda benim şu an kullandığım internetten kullanıyordu süper Online yaptırdı sorun çıkmadı 40 TL'lik internet sağlayıcısı ile fark var mı fazla?
Kullandığın internetin adını verebilirsen ona göre bakabilirim.

Verdiğim sitelerden diğer 2 altyapıyı da sorgulayın. Superonline ve Kablonet altyapısı da evinde yoksa dediğim gibi bağlatamazsın.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı