Windows siyah ekranda kalıyor, sadece mouse var

cagaaty

Hectopat
Katılım
4 Ocak 2012
Mesajlar
81
Yer
Balıkesir, Turkey
Bilgisayar normal bir şekilde açılıp kapanırken en son kapattığımdan sonra açılmıyor. Windows dosyaları yüklüyor yazıyor, sonra vista açılışındaki microsoft corparation yazıyo çıkıyor, sonra siyah ekranda kalıyor. Format dvd'sini taktım, bir tuşa bastıktan sonra da aynısı oldu. Format da atamıyorum, ne yapmam lazım ? Siyah bir ekranda sadece mouse var başka hiç bir şey yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tahminimce bilgisayarına virüs bulaşmış. Bu yüzden format da atamıyorsun, ki aynı sorun başıma gelmişti. Sabit diskini sök ve başka bilgisayarda verilerini yedekledikten sonra diski biçimlendir. Alternatif olarak o bilgisayarda diski virüslere karı tarayıp temizledikten sonra tekrar geri takabilir ve açılıp açılmadığına bakabilirsin. Açılmazsa dediğim gibi diski başka bir PC'de biçimlendir.
 
Recep Abini dinle bence bilgisayarda ufak sorunlar için milleti kandırıp 10 TL'lik işler için 100 TL'ye yakın masraf çıkarıyorlar. Servis de belki yapmaz ancak ileri ki zamanlarda az da olsa bir şeyler bilmenin faydasını görürsün. Bir kez daha format atarken tek CD ile deneme bir yerden sağlam bul öyle dene. CD'lik problem de olabilir. Siyah ekran genelde Recep Abinin de dediği gibi virüs yediği için gelir. Kolay gelsin kardeşim.
 
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı