- Katılım
- 2 Mart 2020
- Mesajlar
- 1.465
- Çözümler
- 2
Onu hiç denemedim.Hocam lichess daha rahat oluyor sanki.
Onu hiç denemedim.Hocam lichess daha rahat oluyor sanki.
Oynayalım. Davet atar mısın?Var hocam, ben oynamak isterim.
3 Dakika modunda zorlanıyorum ama 5 veya üstü sürelerde oynayabiliriz istersen. İki sitede de hesabım var.Benimle oynamak isteyen var mı?
3 veya 5 dakikalık.
Chess.com veya Lichess olabilir. Etiketlerseniz sevinirim. En geç 10 dakikaya dönüş yaparım muhtemelen.
Tamamdır. 5 dakika içerisinde size yeniden bu mesajı editleyerek ve sizi etiketleyerek dönüş yapacağım.3 Dakika modunda zorlanıyorum ama 5 veya üstü sürelerde oynayabiliriz istersen. İki sitede de hesabım var.
Kusura bakmayın, görmemişim.ArdaGuneyy123 istek atarsanız oynayabiliriz. Online olduğunuzda yazarsınız. Platform Lichess
Şuan maçtasınız sanırım ama oyun durmuş gibi.Tamamdır. 5 dakika içerisinde size yeniden bu mesajı editleyerek ve sizi etiketleyerek dönüş yapacağım.
@Purim Merhaba. Uzun süredir satranç oynamadığım için hesaplarıma ulaşmam biraz meşakatli oldu, beklettiğim için kusura bakmayın.
Lichess veya Chess.com, her ikisi de olabilir. 10 dakikalık kurdum, linki bırakıyorum.
Rastgele renk.![]()
Rapid Chess • KeremEgeSivri vs Anon.
KeremEgeSivri (1500?) played Anon. in a casual Rapid (10+0) game of chess. KeremEgeSivri ran out of time after 1 move. Click to replay, analyse, and discuss the game!lichess.org
Kusura bakmayın, görmemişim.
@Purim ile oyun/veya oyunlar, ne kadar dilerse, bittikten sonra müsait olunca link paylaşabilirim.
@Purim geç kaldım galiba kusura bakmayın. Aktifim.
Siz girince ototmatik yönlendirir sanıyordum.
Tekrardam kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.