Çok mu kötüyüm?

Bırak yalnız kal benim tek dostum gece :)
Bana göre dostlar kötüdür, para için peşinden koşturan vasıfsızlardır.
 
Asosyal ve sohbet etmeyi sevmeyen biriysen zamanla alışırsın ve böyle daha iyi dersin. Ben öyle biriyim ve daha iyiyim bu şekilde. Peki sohbet etmeyen biriysen bu mesaj sayısı ne diye soracak olursan, birisi bana bir şey sormadan pek konuşmam.
 
Yalnızlık görecelidir bence. 100 tane samimi arkadaşı olan da yalnızım diyebilir ama 1 tane arkadaşı olan yalnız hissetmez kendini. Yalnızlık içinde olan bir şey. Bazen bir lanet gibi gelebilir insana. Bir arkadaşım var ondan biliyorum.
 
Hocam yalnızlığının kimseyi kırıp kırmamanla bir alakası yok. Kişiyi kendi yalnızlaştırır. Sen girişken ve sosyal biri değilsen, ortamlara ayak uyduran bir tip değilsen bulunduğun ortamlara ters düşersen arkadaş bulamazsın. Profiline baktım, 20 yaşındaymışsın. Üniversite'ye gidiyorsan en güzel arkadaşlıklar orada bulunur diyorlar. Ben de bu sene gidecektim ama sınavı kazanamadım. Seneye inşallah.
 
Yalnızlık zirvedir, sevgi gösterip karşılık alamadığım sevgilimden ayrıldım 2'si 9 yıllık 1'i 6 yıllık arkadaşımla sonsuza kadar küstüm. Spora başladım ve artık arkadaşlarımla eskisi kadar sık görüşmüyorum arada sırada az ve öz görüşüyorum yetiyor. Kendi kendine yetebilmeyi bilmelisin. Bana çok soruyorlar tek başına sıkılmıyor musun diye. Hayır diyorum, çünkü zirve tek kişiliktir ve yalnızca güçlüler zirvede olur 😎
 

Geri
Yukarı