Sharkoon 650W vs High Power 750W

Arkadaşlar sordugun sorudan sapmışsınız bir kere attigin linkteki sistem tam o değil temsili yaptım tüm parçaları tek seçmeye usendimüşendim. Ben 2 psu onerisi sundum ve sisteme 650w yeter mi dedim. siz 500w bilmem ne farklı marka al demişsiniz bu ikisinden birini alacağım sisteme daha fazla fiyat eklemesi yapamam. 650w ile bu sistem giderse 650w alacağım gitmezse 750w o 100w fiyat farkına değer mi diye sormak istiyorum sadece
Dostum kusura bakma, haklısın. Ryzen 5 3600 + RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO kullanıyorum 650 Watt PSU ile, yetiyor ve sorun yok. Önerdiğim PSU'yu kullanıyorum hatta, sana da öneririm.
 
Anakart B550-A PRO yapılabilir. PSU yeterli ve kaliteli High Power Sharkoon'dan daha fazla güven veriyor açıkcası. Verimliliği yüksek istiyorsan High Power performance GD 600W al Gold sertifikalı sistemine yeter de artar.
 
Sharkoon marka olan bahsettiğiniz güç kaynağına sahibim, fiyatına göre oldukça kaliteli. Otuzdan fazla elektrik kesintisi atlattı. Kendini ispatladı benim gözümde.
 
Tabii ki Gaming X daha iyi anakart. Sharkoon bu sistem için önermem daha kaliteli bir PSU lazım bu ayardaki sisteme Sharkoon daha çok düşük-orta seviye sistem PSU'su.
PSU'yu sharkoon alıp ondan azalattım parayı anakarta yatırmak istemiştim. ya sharkoon alıp gaming x anakart alacağım ya da high power alıp b550 plus kullanacağım hangisi daha iyi olur? bir de sharkoon o kadar da güvenilmez bir marka değil
 

Yeni konular

Geri
Yukarı