Nasıl para biriktirebilirim?

Yapabilirsen yaz tatilinde ağır olmayan bir işte çalış üç ayda eline 1400-1500 TL (belki daha fazla) geçse biraz da baban ekler. Bir de kumbaraya harçlıklarından at öyle öyle alırsın en azından X3440 işlemci(overclock), RX 570 ikinci el 700 TL var. Gerisini de forumda halleder ucuza kapatırsın. Ya da APU toplarsın 2000-2500'e.
 
Soru çok kapalı. Bir işin var mı?
Çalışmadığını varsayıyorum. Öncelikle bir iş bulup çalışmalısın. Bu dönemde zor ama sıkı araştırırsan bir yer bulabilirsin. Ben de PC toplamak için iş arıyorum ama bulamadım. Ailenle kalıyorsan zaten yemek içmek barınma beleş. O bütün kazandığın parayı biriktirip PC alman lazım. Yoksa oturduğun yerden hiçbir şey yapamazsın. Ayrıca iş bulursan ucuza çalışma pahalı da olmasın. Orta bir ücret hem işveren hem de çalışan için iyidir.
 
Online olarak forumlardan iş kovalayabilirsin. Basit ve hızlı kazançlar elde edebilirsin.
 
14 yaşındayım babamın dükkanı var zaten çalışıyorum ama para gelirim yok babamdan para istesem yemek yememi barınmamı sayar susturur bu yüzden başka yerde çalışacak olsam döver ağlata ağlata dükkana giderim para gelirim yok bayramda bile 50 TL topladım okul açılsa 3. 5 ne geçerse zaten biriktirim ama işte babamdan sistem istedim aldı ama CS:GO gibi düşük sistem oyununda 25 FPS alıyorum para biriktirmek kazanmak için ne yapmalıyım?
Elimdeki sistemi Hepsiburada ve Letgo gibi yerlerdeki 2.el PC'ler ile karşılaştırdığımda 1500 TL eden bir bilgisayarım var ve bunu satıp bayram harçılığımı üzerine koyarak APU bir kasa almayı düşünüyorum üzerini de bir şekilde biriktirip monitör almayı düşünüyorum ama babamı nasıl ikna edeceğim babama ne diyeceğim sistemi satmak için bir de buna el atıverseniz D: Bir de bu sene 8. sınıfa gideceğim almak daha da zorlaşıyor :D.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı