Nedenleri alalım.
12'de kalktım. Uyku tutmadı beni.
Senin sorunun iletişimsizlik gibi geldiKardeş, çok mu lazım nedeni?
Geyik yapıyorum.
Uyumak istemiyorum kafam karışık ne yaşadığımı bilmiyorum, aslına bana soru sormayın. Çunkü ben konuşunca hiçbir şey anlatamıyorum ve anlayamıyorsunuz. Şu an bu mesajı da anlamadınız.
Elindeki sistemi satıp parayı eline alırsan bütün kaygın biter bence(!)Gelecek kaygısı
Türkiye'de yaşıyor olmak.
Adaletsizlik
Gelir yetersizliği.
Ekonomik sorunlar.
vs. Derken her gün saat 05:00 falan oluveriyor zaten.
Elindeki sistemi satıp parayı eline alırsan bütün kaygın biter bence(!).
Cidden çok haklı isyan ya şu an elimdeki sistemi yarı fiyata satmayım diye uğraşıyorumAh keşke dediğin kadar kolay olsa. 10K falan anca ediyor ve 2020 Türkiyesinde bu paraya hiçbir şey yapılamıyor ne düzgün yürüyen bir araç alınıyor ne bir yatırım yapılıyor.
Sana çok şey yazmak istedim ama uyarı yemek istemiyorum. Şu resim biraz özetliyor durumunu.Ah keşke dediğin kadar kolay olsa. 10K falan anca ediyor ve 2020 Türkiyesinde bu paraya hiçbir şey yapılamıyor ne düzgün yürüyen bir araç alınıyor ne bir yatırım yapılıyor.
Seni üzenler utansın be kralEn son ne zaman hiçbir şey düşünmeden, saf bir mutlulukla uyudum hatırlamıyorum. Üzülüyorum. Kolay gelsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.