Ülkemizdeki görgüsüzlük ne olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başka ülkede bakmıyorlar mı?
Kadın 2 sokak yürüyene kadar 200 laf yedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Dünya değişti arkadaşlar, şu şekilde can sıkıcı parazitler ortaya çıkmaya başladı.
Benim yaptığım en iyisi, ben her şeyi bilirim, mükemmel biriyim, başkalarının yaşamını hiçe sayar müdahale ederim. Bunun temeli eğitim. Cahil ülkelerde bu tipler daha fazla. Onu geçtim yobaz olan bizimki gibi bir halkta gayet normal bana kalırsa. Devlet bile dini dayatirken biz sözde laikiz. Bırakın herkes istediğini yapsın ne bu kasıntı ? İnsanlar değişik. Bazı şeyleri cidden bakıp görmek lazım. Çok derine girmeyeceğim. Bu cinsellik muhabbetleri yok kadinin değeri düşüyormuş falan. Umrumda değil sonuçta bir organ. Feminist değilim bu arada kendi görüşüm sadece. Bir organ ile insan değeri kısıtlamak, para ile başkasının değerini kısıtlamak gibidir. Şimdi sıfır 2. El muhabbeti döndürmeyin. O zaman erkeklerde 2. El evlilik öncesi sex durumunda 🤣. ( Bu arada yanlış anlaşılmasın kadınlığını kullanarak bir şeyler yapanlar neyse anladınız siz) Biz erkekler olarak bu durumu hep kendi açımızdan hakli olarak değerlendiriyoruz. Yani kısaca kim kimle birlikte oluyorsa olsun. Size ne ? Kim ne yapıyorsa yapsın ? Size ne ? Seni ilgilendirmedigi sürece ne bu saplantı ? Bu basit şeyleri aşarsak toplum olarak (ki hiç sanmıyorum) bazı şeyler çok daha güzel olacaktır.
 
Al işte. Şu güne kadar kız arkadaşım olmadı, hep düşünürdüm olsa ben dışarıda nasıl davranırım, kesinlikle birinci olarak rahat davranamazdım. Çünkü ülkemizdeki vatandaşlar direk kız görünce bakacakları için bu sebeple rahat rahat davranamam, kasılırdım. Daha dün yine aklıma geldi bu soru, yine örnek olarak siz cevabını vermişsiniz. Terbiyesiz yaratıklar, inşallah karılarına kızlarına da bakılırlar da sonra anlarlar anlama kabiliyetleri o kadar gelişmişse. Açıkçası Türkiye'de yaşadığım müddetçe de kız arkadaş yapmak istemiyorum, olmasını da istemem. En iyisi yurtdışında yaşayıp, evlenmek. Sebebi de sizin yazdığınız sorun mesela diyebilirim. En azından benim şu anlık düşüncem böyle. İleride ne olur bilemem ama inşallah Türkiye'de kız arkadaşım olmaz. Biraz kendi derdimden bahsetmiş gibi oldum, kusura bakmayın fakat düşüncelerim böyle. Sizlere de önerim, Türkiye'den bir an önce kurtulabildiğiniz gibi kurtulun.
 
Sosyal eğitimsizlik diz boyu. Dini inançlarından dolayı halk kendini aşırı kısıtlıyor. Keyif verici her şeyi kesersen ne olur? Nefret ve öfke. Ellerde tespihler, bir sert adam imajı bu imaj genelde eşini tatmin edemeyen erkeğin imajıdır. Doğal seleksiyon, ayak uyduramayan kara cahiller zaman nehrinde kaybolacaklar.
 
Cinselliği nasıl tok olunur anlat XD. Dostum iyi misin yahu?
Madem öyle yılda Amerika'da tecavüze uğrayan kadınların sayısına bak. Onu geçtim tecavüze uğrayan erkeklerin sayısına bak. Hatta geçen sübyancı ağı olan ünlü alış-veriş sitesine bak. Güya onlar da cinselliğe tok.

Evet canımız yanıyor az ve çok hiç önemli değil. Ama ülkemde ki milyonlarca iyi yürekli kardeşimi ve dostlarımı senin bu tabirine yedirtmem.

Madem öyle senin annen, baban, kız kardeşin, sen, halan, dayın ve tüm sülaleniz de cinselliğe aç. Zoruna gittiyse yazmadan önce birkaç kes daha düşün.

Hakaret falan etmiyorum senin tabirini sana söylüyorum.

Söylediğiniz şeyler yanlış ama fikrinize bir şey diyemem. Amerika'daki kadın tecavüzleri Türkiye'nin nüfusuna vurulduğunda çok daha az. Çünkü orada refah var. İnsanların geçim sıkıntısı yok. Sanırım bahsettiğiniz site Wayfair o tamamen sosyal medyadan fırlamış bir yalan haber. Zaten ismi kaçırılan kız diye geçen biri bu durumu da açıkladı. O eşya isimleri tesadüf. Pahalı olma sebepleri ise altında yazıyor. Özel malzemeden yapılmış olması.
 
Söylediğiniz şeyler yanlış ama fikrinize bir şey diyemem. Amerika'daki kadın tecavüzleri Türkiye'nin nüfusuna vurulduğunda çok daha az. Çünkü orada refah var. İnsanların geçim sıkıntısı yok. Sanırım bahsettiğiniz site Wayfair o tamamen sosyal medyadan fırlamış bir yalan haber. Zaten ismi kaçırılan kız diye geçen biri bu durumu da açıkladı. O eşya isimleri tesadüf. Pahalı olma sebepleri ise altında yazıyor. Özel malzemeden yapılmış olması.


Ayrıca sübyancı ağından da haberin vardır. Hani Amerika'da yani özgürlükler ülkesinde.
Özgürlüğün ülkesi, Adaletin temsilcisi olan.
 
Dostlar, sevgilimizle dışarıda gezerken herkes göğüslerine bakıyor. Ne olacak bu? İnsanlar neden başka insanların giyimine karışıyor? Neden yaşlı kapalı teyze sevgilime kapan, şöyle yap, böyle yap diyor? Yani kız olmak çok rahatsız edici bu ülkede. İnsanların bakışları yüzünden kızın özgüveni düştü. Neden Kanada gibi bir ülke olamıyoruz?
Kardeş bence kapatmalı o göğüsleri. Ama sen genetik olduğu için büyük olduklarını yazmışsın. Yine de Müslüman bir ülkeyiz.O üstüne düşen görevi yapmalı. Diğerleri onun göğüslerine bakıyorsa o diğerlerinin sorunu. Kapatamazsın ki gözlerini hep bakan olacak zaten. Ama sadece o kadar sadece bakacak. Sadece reflekstir bu. Birine baktığında gözler ilk önce en ilginç olan kısma kayar. Yanlış anlamayın. Mesela birinin burnu büyükse sen en az 10 saniye boyunca o büyük burna bakarsın. Çünkü sana ilginç gelir. Sende de olmuştur eminim.O yüzden kafana takma derim. Ama göğüslerini kapatsın yani öyle dolaşılmaz ortalıkta...
 
Yav dostum bu insanlar akıllanmaz ancak şunu söyleyeyim doğru kanunlar olsaydı bak hiç değilse bazı konularda kısasa kısas olsaydı (ki hepsinde olmasa da bence çok güzel bir mantık bu) emin ol bunlar çok azalırdı ancak senin sevgiline bakıp yavşayan gav*tın karakolun ön kapısından girip arka kapısından çıktığını hepimiz biliyoruz.
Artık ön kapıdan çıkıyorlar, arka kapıya gerek yok.
 
Cehalet + Islam birlesimi. Kadin bedenine tahammulu yoktur orta-dogu insaninin. Toplumun cogunlugunun Musluman oldugu hangi ulkeye giderseniz bu boyledir. Sadece buyuk kentlerin kozmopolit bolgelerinde kadinlar rahat ederler , Istanbul'da, Beyrut'ta ya da Dubai'de var bu tip yerler. Onun disi ortalama bir muhitte ortalama bir Musluman icin kadin bedeni kolay kolay tahammul edilebilecek bir sey degil, tolere edemezler. Ters ters bakarlar, icten ice ahlaksiz oldugunu dusunurler.

Bunun dinle falan alakasi yok diyenler Islam tarihine ve gunumuz Islam cografyasina baksinlar.

Cehalet ile alakasi da kendisi gibi olmayana saygi duymama algisidir. Bilgi seviyesi arttikca farkindalik artar ve farkliliklara tolerans seviyesi yukselir.

2 sene kadar Ingiliz bir kizla takildim, Istanbul'a geldiginde akla karayi sectim. Ben biliyorum insanlarin triplerini. Etek giymis sarisin turist kiz gorunce yurdum kekolarinin cirkinligini dibine kadar goruyorsunuz.

Erkekler bakmasinlar diye kadinlarin simsiyah carsafa burunmeleri dunyanin en sacma olayi.
Ben acikmayayim diye hic biriniz disarida kebap yemeyin o zaman. Evinizde ne yiyorsaniz yiyin. Var mi boyle mantik?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı