Rampage Markası Kalitesiz mi?

İvern

Decapat
Katılım
19 Ocak 2019
Mesajlar
289
Çözümler
1
RAmpage markası kötü mü arkadaşlar? Herkes berbat diyor. Bende Rampage DLM-355 faresi var, çok memnunum 2 sene önce Vatan'dan aldım. Kutunun içinden yedek altlıklar çıkıyor. 2. yılında o altlıkları değiştirdim yedeklerle. Işıklarda bozulma falan da yok şu an gayet iyi kullanıyorum. Neden herkes çok kötü diyor. Bir de şu kullanmadan yorum yapanlardan nefret ediyorum, kullanmadıysanız yorum yapmayın lütfen.
 
Öncelikle Rampage bir marka değil. Everest'in sanırım ekipmanlar için isimlendirmesi. Ekipman işi bütçe işidir. Bütçen kaliteli markaları almayacak sevideyse tercih edilebilir ama çok da bir şey beklememek gerekir.

Ben almışken 1 kere alıp, uzun kullanma taraftarı olduğum için biraz daha verip daha güvenilir ve kaliteli markaları tercih ediyorum.

PSU gibi önemli bileşenlerde ve bütün sistemin stabilitesini etkileyecek bileşenlerde bu tür markaları tercih etmeyin.
 
Sözde bu markaya çok yakın fiyatta olan kaliteli ürünler var. Örneğin 100 TL'ye Rampage mouse almak yerine 20-30 TL daha koyup Corsair Harpoon, Bloody A90 gibi daha iyilerini alabiliyorsun. Kulaklıkta yapacak çok bir şey yok maalesef. Rampage'ye biraz daha koyup en azından Trust veya Platronics alabilirsin.
 
Çin de üretilen fason ürünlere marka basıp geçiyorlar. Bu tarz ucuz ürünleri alacaksanız da görüntüsünden zaten birbirine benzediklerini anlarsınız. Ona göre en uygun fiyatlısını alın. Bu ürünlerin arasında sorunsuz olanları da var. Kronik sorunları olup 1 hafta içinde bozulan ürünlerde var.

Kaliteli ürün istiyorsanız renklendirme ile göz boyayan bu ürünlere bulaşmayın.
 
Rampage markası ekipman tarafından kötü değil, buradaki kimse kusura bakmasın ucuzluk bir yerlerimize batıyor. Örneğin Rampage defilade mouse 50M tıklama huona Switch ve PWX 3327 sensor kullanıyor. Sensor ortalamanın üzerinde. Malzeme olarak abs plastik
GR olarak 78 delikli falan ve 180 lira şimdi bu Mouse'ta Corsair ya da Logitech yazsaydı almayan kalmazdı. Bunu okuyup yorumlara aksini iddia eden varsa yazsın sıkıntısı neymiş. Bende öğreneyim.
 
Benimde geçti anladım kalitenin ne olduğunu. 100 TL'ye Rampage alıp 80 DKS yazacağıma 130 verir Bloody alıp 100 DKS yazarım ki diğer farklardan bahsetmek bile istemiyorum.. Veya yukarıdaki arkadaşın mousesinden alasıya kadar Gigabyte Aorus M2, Bloody B2100 alırım. Rampage Sector, Drop Plus ve Fury X tarzı ürünleri ucuz sunmaya devam etsin ve şu zibilyon tane olan dandik modelleri piyasadan kaldırsın belki seveceğim de bana ettiklerinden sonra hiç sanmıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı