Yeni Başlayanlar İçin Anime Tavsiyeleri

Boku no Hero Academia
Bu cebine para koydugum animeyi izlemezseniz sevinirim. Naruto'nun yan cari gibi yapmaya calismislar fakat kitlesi gibi animesi de vasat. Her karakteri birbirleriyle shiplemelerinden artik gina geldi. Ilk basta guzel zannettim fakat 1. sezonun son kisimlarina gelene kadar fikrim 300 kere takla atip degisti. Hele hele ilk bolumlerdeyken Instagram'da bir BNHA fan sayfasini takip etmemden dolayi tum kesfetimin BNHA'ya donmesi, yorumlari okuyup tum fan kitlesinin aslinda Tokyo Ghoul izleyip kendini
"KamEQi" zanneden 3 IQ insanlarin cocuklarindan olustugunu fark etmem cokta uzun surmedi.
 
Sword Art Online'ı sevmek için animeye onla başlamanız ya da küçükken izlemeniz gerekiyor. Zaman kaybı saçma sapan bir anime değmez izlemeye.
Ilk sezonundan sonra yeni sezonlar cikartmasalardi Sword Art Online buyuk ihtimalle tarihin en iyi anime yapimlari arasina alt siralarda girerdi.
 
Başta belirttiğim 4 animeye benzer animeler varsa önerebilir misiniz?
Izlediginiz klasiklesmis, overrated animeler. No Game No Life, Zankyou no Terror, K Project, Dororo, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Shin Seiki Evangelion ve Akame ga Kill oneririm size. Hepsinin konusu birbirinden guzel ve orijinaldir.
 
Izlediginiz klasiklesmis, overrated animeler. No Game No Life, Zankyou no Terror, K Project, Dororo, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Shin Seiki Evangelion ve Akame ga Kill oneririm size. Hepsinin konusu birbirinden guzel ve orijinaldir.
Akame Ga Kill saçma değil mi? Her karakteri öldürmek bir animenin hikayesini güzel yapmıyor bence.
 
Akame Ga Kill saçma değil mi?
Spoiler verdiniz adamlara cok iyi hareket.

Herkesin olmesinden dolayi sevmiyoruz hikayeyi. Her karakterin ozenle yaratilmis olmasi, hepsinin ayri bir backstorysi olmasi ve hepsinin karakterini yansitan bir silahin olmasi hikayesinde en sevdigim olaylardi. Dramatik bir animenin icine sakalar eklemek, animeyi sanki komedi animesi gibi gosterip bazi sahnelerinde tuylerini diken diken etmesi gibi olaylari da asiri begenmistim. Sonunda zaten yasanan sey herkesi bayagi sok etti fakat mangasinda olaylar tamamen farkli. Animesi mangasi kadar iyi olmasa da kucumsenecek bir anime kesinlikle degil.
 
Anime izlemeye bende yeni başladım sayılır bir kaç ay oldu ilk izlediğim anime Death Note'du ve gerçekten ilgimi başlarda çekmesede bitirince adeta beni büyüledi. Daha sonra Code Geass ve Attack On Titanı bitirdim. Bu gecede Tokyo Ghoulu.
Yani size tavsiyem anime daha önce izlemediyseniz mutlaka başlayın. Benim izlediğim sıraylada devam edebilirsiniz.

Eğer izlediğim animeleri hangisi daha iyi diye sıraya koymak zorunda olsaydım çok zorda kalırdım fakat sanırım sıra şöyle olurdu;

1- Death Note
2- Code Geass
3- Tokyo Ghoul
4- Attack On Titan


Hepsi gerçekten mükemmel, bu arada sona Attack On Titanı koyduğuma bakmayın o da gerçekten çok güzel bir anime sıraya sokmak zorunda kaldığım için sonda kaldı.

Konuyu açtıktan sonra birçok anime izledim.
One punch man,
No game no life,
Assasination classroom (Ansatsu Kyoushitsu),
Erased (Boku dake ga Inai Machi),


Bunlarıda size tavsiye ederim ayrıca hatırladıkça ve zamanım oldukça izlediğim ve beğendiğim animeler ile güncellerim konuyu.
 

Geri
Yukarı