İnsanlar neden korsan kullanıyor?

Tokiler

Decipat
Katılım
27 Mayıs 2020
Mesajlar
1.531
Makaleler
1
Çözümler
3
İnsanlar neden binlerce lira verdiği bilgisayarının trojan veya miner virüsü yemesinden korkmayıp korsan kullanıyor. Güvenli gruplar var onlardan virüs bulaşmaz diyenler elbette olacaktır ancak, ilk virüsümün Codex grubundan bulaştığını söylememde fayda var. Ya virüs bulaşırsa diye düşünmüyor mu korsan kullananlar?
 
Ailesinden veya kendi kendine emek nedir, etiklik nedir, ahlak nedir öğrenemeyen koca koca insanlara biz mi öğreteceğiz bunları?

Hiç para ayıramayacak kadar kötü durumda olan insanlara hadi bir şey demiyorum da, günde 20 TL sigaraya verip de benim 50 saat oynayacağım oyuna verecek param yok diyenlere sadece gülüyorum.
 
Para vermemek için. Açıkçası ben çoğu oyunun satış fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. Düzenli gelirim olsa ve oyunlara ayıracağım para beni sarsmayacak durumda olsa hepsini alırım. Zaten pek oyun oynadığım yok. İnsanlar 2012-2013 yılında orijinal oyun lafını daha yeni yeni duyarken o zaman daha uygun olan fiyatlarla bir sürü oyun aldım. Şimdi hem ayıracak param yok hem de hak ettiklerini düşünmediğim için almıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı