kuerora1
Femtopat
- Katılım
- 12 Ağustos 2020
- Mesajlar
- 75
seni zorla tutan yok burada konudan çıkabilirsin sağ üstte geri tuşu var yada mouselarda kısayolda var hangisini tercih edersen artıkEvet daha çok ilgi çektiğini görebiliyorum.
seni zorla tutan yok burada konudan çıkabilirsin sağ üstte geri tuşu var yada mouselarda kısayolda var hangisini tercih edersen artıkEvet daha çok ilgi çektiğini görebiliyorum.
Konuyu raporladım kalanı yönetime kalmış.Evet daha çok ilgi çektiğini görebiliyorum.
konu sakıncalı olsaydı eğer açılmadan önce incelemede silinirdi ve uyarı alırdım değil mi o yüzden fazla boş yapmazsanız sevinirimKonuyu raporladım kalanı yönetime kalmış.
Bilim adamları tarafından üretilen bir modül var. Oraya senin de belirttiğin parametreleri girdim sonuç 69 çıktı.neye göre böyle bir şey dedin ?
Moderatörler robot değil, insan. Her insan hata yapar.konu sakıncalı olsaydı eğer açılmadan önce incelemede silinirdi ve uyarı alırdım değil mi o yüzden fazla boş yapmazsanız sevinirim![]()
ve sende buna inandın mı rica etsem link verebilir misin bende bir bakiyim ne kadar doğru bir siteBilim adamları tarafından üretilen bir modül var. Oraya senin de belirttiğin parametreleri girdim sonuç 69 çıktı.
bildiğim kadarıyla techonpat görevlileri konuyu açtıktan sonra sakıncalı bir şey varsa siliyolar yada değiştiriyolar bu konuda değiştirdiler mesela daha uzun bir başlıktıModeratörler robot değil, insan. Her insan hata yapar.
Seninle muhattap olduğumu hatırlamıyorum. Forumda birbirinin aynısı konuların farklı alt bölümleri işgal etmesinden rahatsız olmak gayet normal.Seni zorla tutan yok burada konudan çıkabilirsin sağ üstte geri tuşu var yada mouselarda kısayolda var hangisini tercih edersen artık.
kusura bakma ama herkesin boyu ve kilosu aynı değil dediğim gibi sağ üstte geri butonu var yavaşça imlecini oraya getir ve tıklaSeninle muhattap olduğumu hatırlamıyorum. Forumda birbirinin aynısı konuların farklı alt bölümlerini işgal etmesinden rahatsız olmak gayet normal.
Madem inanmayacaksın neden konu açıyorsun? Çok kızdırdın beni atmıyorum siteyi falan...ve sen de buna inandın mı rica etsem link verebilir misin ben de bir bakiyim ne kadar doğru bir site
atmassan atma neye göre 69 mm diyolarmış :d sende saçma saçma sitelere inanmaya devam et kral iyi forumlarMadem inanmayacaksın neden konu açıyorsun? Çok kızdırdın beni atmıyorum siteyi falan...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.