YouTube Music vs Spofity

The Batman

Decipat
Katılım
25 Mart 2020
Mesajlar
958
Çözümler
1
Yer
Gotham
Hangisini Premium olarak alacağıma karar veremedim. Aslında YouTube daha mantıklı geliyor. Music uygulaması dışında YouTube'da reklamsız video izleyip indirme yapılıyor ama Spotify'de bir sürü keşfedilecek müzik listeleri mevcut. Kararsız kaldım. YouTube Music kullanan arkadaşlar memnun mu? Spotify'la karşılaştırınca aşırı fark var mı?
 
2 Yıldır Spotify Premium kullanıyordum. Geçen ay iptal edip YouTube Premium'a geçtim ama çok memnun kalmadım. Reklamların olmaması güzel ama keşfedilecekler listesi vs. beni Spotify kadar tatmin etmedi. Spotify'ın program arayüzü de daha kullanışlı. Şimdi tekrar Spotify kullanıyorum.
 
Ben ikisini birden kullanıyorum :) Spotify müzik açısından eşsiz bir deneyim sunuyor. Dediğin gibi keşfedecek o kadar çok müzik var ki. Youtube Premium'u ise tamamen reklamsız video izlemek için edindim. Ayrıca yerli müzik deneyimi için kullanıyorum. Spotify ise tamamen yabancı müzikler için. Aile aboneliği ile ikisi de uyguna gelebilir.
 
Dinleyeceğin şeye göre değişir sen şarkıların orijinal halini vs. seviyorsan bence Spotify çünkü arayüzü çok iyi ve şarkıların orijinal hali var ama remix veya nightcore gibi şeyler dinliyorsan YouTube'u öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı