Rampage kendini cidden geliştirmiş!

Arkadaşlar bayağı bir süredir önermediğim bir marka kendisi bazı ürünleri dışında. Ancak sonradan şunu fark ettim eskiden "Everest" ve "Snopy" gibi markalarla iş birliği halinde çıkarıyordu ürünleri ve cidden kullan at tarzıydı.

Fakat son zamanlarda sadece "Rampage" görmeye başladık ve gerek malzeme gerek performans olarak cidden kendini geliştirdigini fark ettim. Fakat eleştireceğim nokta, tasarımları.

Tasarım olarak mesela Sniper faresi G102 ve G203 ile aynı tasarımda. Ve bunun gibi birçoğu bu sadece örnek. Aliexpress'e girdiğinizde bircok tasarımının aynı olduğunu fark edeceksiniz. Kendine özgûn tasarımlar yapmaya başlarsa çok çok iyi olacak.

Tasarımlarının Çin Mali ürünlerle aynı olmasının sebebi bir fabrikanın tasarım çıkarttıktan sonra bunları markaların seçmesi. Bu yüzden ucuzlar.

Ve yazılım konusunda idare ediyor. Daha iyi olabilir bu konuda da gelişmeleri lazım. Özellikle bir yazılım üzerinden TÛM ürünleri kontrol edebilsek iyi olurdu. Umarım bir gün SS, Corsair gibi markaların seviyesine gelirler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tasarım çalma değil. Fabrika belli bir tasarım çıkarıyor, onlar da alıyor. Marka yapıştırıyor ama sadece tasarımına. Özellikleri farklı :).

Drop Plus ne dip ses, ne de cızırtı olan bir kulaklık. Arctis 1, HS35 ve HS50 den cidden daha iyi.
Drop plus'ı kullanıyorsanız incelemesini isterim.
 
@283156 dostum sadece tasarımlar aynı. Özelliği aynı olan çok az vardır hatta yoktur.
Drop plus'ı kullanıyorsanız incelemesini isterim.
Kullanmıyorum ama deneyimledim. Tanıtıldığı gibi Cloud ll seviyesinde değil ama o saydığım kulaklıklardan cidden daha iyi. Hepsini deneyimledim. Şu an Cloud Alpha kullanıyorum.
Gelişirse, seviye atlarsa bir gün niye almayalım? Ben hayatımda hiçbir zaman bir markanın sempatizanı olmadım. Belirli bir meblağ ödüyorsam kalite ararım. Konu bundan ibaret.
Dostum zaten anlattığım nokta bu. Yeni ürünlerde her konuda geliştiler. Anlatıyorum ama hala ''Üzgün'' ve ''Kızgın'' atanlar var. Hala eski Rampage sanıyorlar. Mahalle bilgisayarcıları gibiler kafa eskide kalmış :(.
 
Dostum bunlar hazır kalıp. Özellikler farklı. Bu yüzden ucuzlar. Sadece marka basıp hoop piyasaya sürmüyorlar. Dark Guardian mesela. Aynı olan tasarım.
Onları tek yaptığı üzerine marka basmak o kadar. Dark Guardian modelinin kasa kısmı tamamen aynı olsa olsa fan farklıdır diyeceğim ama o da marka basılmış bir fan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı