Hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim?

kiraqueen

Hectopat
Katılım
14 Nisan 2020
Mesajlar
544
Çözümler
1
Yer
Morioh
Arkadaşlar Üsküdar Kısıklı’ya taşındık oturduğum sokakta Kablonet altyapısı yokmuş (internetim kablonetti) ben de taşıyamıyorum altyapı izni istedik fakat olmayacağa benziyor sizce iptal edip hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim şimdiden teşekkürler.
 
İnternet servis sağlayıcıların performansları bölgeden bölgeye çok değişiklik gösteriyor. Yakınlarda tanıdık birileri varsa test edebilirsin. Yoksa işin biraz kumara kalıyor. VodafoneNET en son ben alırken fiyat performans konusunda iyiydi ama müşteri hizmetleri zayıftı. Turknet vs gibi şirketlerin de müşteri hizmetleri oldukça zayıf. Superonline'ın fiyatları uçuk ama müşteri hizmetleri kalitesi yüksek. Ben VodafoneNET kullanıyorum şahsen. Yorumum ise şu, hiç müşteri hizmetlerine işim düşmedi ama kuruluma gelmeleri gereken gün gelmediler. Ertesi gün sabahın 9'unda geldiler. Başka da bir sorun yaşamadım bunca zamandır. Ha bir de bir ay iki defa ödeme aldılar ama sonraki ay ödeme almadılar ondan sonra. Neden böyle bir şey oldu fikrim yok.
 
Millenicom'a geçtim fakat 100 Mbps yerine kablosuz 52 Mbps alıyorum. Kabloyla maximum 70 gördüm. Forumda çok tavsiye eden var onlara güvenerek aldım fakat biraz hayal kırıklığı oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı