Bannerlord lord ikna edemiyorum

Zacsha

Hectopat
Katılım
8 Mayıs 2020
Mesajlar
673
Çözümler
1
Merhabalar. Ne yapsam ne etsem bu adamları ikna edemiyorum. Söz kısmını bir şekilde geçtikten sonra adam destek istediğini söylüyor ve ben de para vermek istiyorum fakat tüm eşyalarımı koysam da çeyreği doluyor.

Mount & Blade II  Bannerlord Screenshot 2020.08.18 - 16.40.59.21.png


Nasıl ikna edebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ticaret-anlaşma ekranında el sıkışma simgesi olması lazım. O simge gereken en az meblayı işaret ediyor. Ayrıca ün kazanırsan daha kolay katılırlar.(İlk cümle alıntıdır.)
 
Hocam gerçekten oyun zevkim kalmadı yani acemiyim ama şehir almam gerekiyor ve alamıyorum. Yani oyundaki herkes ile ilişkim eksilerde. Ne yapacağım anlamadım. Arkadaşımın da iyi ilişkisi yok kimseyle fakat ilk çağırdığında herkes gelmiş. 1 şehri 4 kalesi var. Benim 2 kalem var ve daha fazla alamıyorum. Garnizon olduğundan dolayı param eksilere düşüyor. 4 kervanım olmasına rağmen eksilerde geziniyorum. Bazen -1000 küsur para gidiyor. Oyun zevki falan kalmadı ne yapmam gerekiyor?
 
Konuyu hortlatmak olacak biraz ama hala cevabını bulamayanlar için bilgilendirmek isterim.

Oyunda para sistemi biraz dengesiz gibi yani elinde şehir de olsa kale de olsa garnizonlardan dolayı ve ordudaki askerlerden dolayı paran genelde eksilerde oluyor. Bunun çözümü kılıç yapıp satmaktan geçiyor. Lordlarla konuşarak ilikşini ve cazibe yeteneğini güçlendirmen gerekiyor. Daha kolay cazibe kasmak istersen de savaştığın lordları esir almak yerine iyi savaştın deyip gönderirsen hem aranızda ki ilişki artıyor hem de cazibeniz normaline göre daha çok artıyor.

Bir lordu yanınıza çekmek istiyorsanız öncelikle klanına bakmanız gerekiyor. Klan liderinin kral ile ilişkisi kötüyse ve sizin ile iyise gelebilir veya ilişkinizin iyi olduğu klanın mevcut krallığında yerleşkesi yoksa gelebilir. Para ve cazibe burada en önemli mesele çünkü çok fazla para istiyorlar.

Aklınıza takılan soruları sorabilirisiniz. Oyunu uzun süredir oynuyorum ve bildiğim konularda yardım etmeyi isterim.
 
Merhabalar. Ne yapsam ne etsem bu adamları ikna edemiyorum. Söz kısmını bir şekilde geçtikten sonra adam destek istediğini söylüyor ve ben de para vermek istiyorum fakat tüm eşyalarımı koysam da çeyreği doluyor.

Eki Görüntüle 642312

Nasıl ikna edebilirim?

Minimum 1-2 m paran olması lazım. En dandik lord 700-800k para ister. Bu lordun, klanının gücüne göre değişir.
 
Aga bir krallığa girip şehir alman lazım ondan sonra krallıktan çıkıp şehri kendine alacaksın vali atayip bağımsızlık ilan edeceksin öyle kolay oluyor şehirden parada geldiği için eksilere düşmüyorsun.

Eski konu ama yeni bakanlar için yazayim dedim.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı