RTX 2060 Super bilgisayar kapanma ve Driver çökme sorunu

kaan yüksel

Femtopat
Katılım
19 Ağustos 2020
Mesajlar
20
Selamlar, başka bir başlık açmıştım fakat bir arkadaş bu linki paylaş ekran kartın hakkında bilgi edinebilirler dedi, ben de atmak istedim. Ekran kartım oyuna girdiğim zaman PC kapanıyor veya Driver çökme hatası veriyor. Test yaptım Benchmark ve PC kapanıyor. Ekran kartım MSI RTX 2060 Super ve 500Watt PSU kullanıyorum. Bana NVIDIA yetkilileri bu PSU ile biraz zorlanabileceğini PC'nin resetleyeceğini söylediler ve sürekli kendini kapatıyor oyun açılınca. : Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer
 
Selamlar, başka bir başlık açmıştım fakat bir arkadaş bu linki paylaş ekran kartın hakkında bilgi edinebilirler dedi, ben de atmak istedim. Ekran kartım oyuna girdiğim zaman PC kapanıyor veya Driver çökme hatası veriyor. Test yaptım Benchmark ve PC kapanıyor. Ekran kartım MSI RTX 2060 Super ve 500Watt PSU kullanıyorum. Bana NVIDIA yetkilileri bu PSU ile biraz zorlanabileceğini PC'nin resetleyeceğini söylediler ve sürekli kendini kapatıyor oyun açılınca.

Daha güçlü bir PSU kullanın ve MSI Afterburner'sız oyuna girin. Bende yanlış overclockdan dolayı Driver çökmesi oluyordu oyunda.
 
OC'u nasıl geri alabilirim.

Google'den default değerlere bakıp geri alabilirsiniz.
NVIDIA'nın sitesinde bu yazıyor;

1597838250182.png


 

Yeni konular

Geri
Yukarı