Evinize hiç hırsız girdi mi?

Evinize hiç hırsız girdi mi?

  • Evet

    Oy: 24 12,7%
  • Hayır

    Oy: 165 87,3%

  • Oy verenlerin toplamı
    189
Türkçe dersindeyken bazı arkadaşlarım Türkçe öğretmenin hikaye anlatma zaafından faydalanarak dersi kaynatmak için konuyu eskiden komşuluk daha iyiydi artık komşular birbirini tanımaz oldu dediler hoca da size arkadaşımın evine nasıl hırsız girdiğini anlatayım mı dedi, tabii bu fırsat kaçmaz hemen olur hocam dediler. Hoca dedi ki arkadaşım ailesi ile birlikte hep beraber tatile gideceklermiş tatil bitince eve gelmişler ev bomboşmuş mobilyalar, dolaplar ve yataklar vb. sonra karşı dairedeki oturanlara sormuşlar bir şey gördünüz mü diye komşu bu dairde siz mi oturuyorsunuz demiş onlarda evet demiş o da birileri geldi nakliyat arabaları ile taşıdı evin sahibi olduklarını söyledi demiş. Sonradan öğrenmişler ki adamlar ellerini sallıya sallıya nakliyat arabası eşya taşıyıp görenlerde taşınıyoruz demişler sonra arkadaşım hadi oradan hocam! dedi, doğru mu bilemem.
 
Demin beni de paranoyak yaptınız😀
Salonda babaannemin telefonu şarjdaydı, bir anda bir ses geldi. Samsung telefonlarda ekrana dokununca ses gelir, o ses geldi durup dururken şüphelendim. Sonrasında da tıkırtılar geldi. İyice korkmaya başladım, babaannemi uyandırdım söylene söylene salona gittik. Birşey yokmuş telefon daha öncesinde de öyle yapıyordu.
 
Arkadaşlar, konu sahibi hırsız. Evinize hırsız girmediyse yarın akşam gelip evi boşaltacak!
images (1).jpeg
 
Binanın deposuna hırsız girdi bisikletimin tekerleğini söküp bırakmış koltuğunu çalmıştı bir de annemin 10 tane falan turşu bidonu vardı onu çalmışlar. Bisikletimi geri topladım, koltuk aldım yatağımın yanına koydum :D
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı