Nasıl yazılım çalışıyorsunuz?

Merhabalar birçoğumuz yazılım ile yakından ilgileniyor herkesin kendine göre bir çalışma düzeni var peki sizin nedir? Örneğin şu şekilde: Ben günde 2 saat çalışırım 1 video izler o video hakkında alıştırma yaparım. Gibi gibi.
Haftanın 3 günü 2 saat çalışıyorum. Ayrıca arkada her zaman bu müzik yayını açık olur.
 
Haftanın 3 günü 2 saat çalışıyorum. Ayrıca arkada her zaman bu müzik yayını açık olur.

Günde 2 saat iyiymiş genelde bende bu açık oluyor.

Anlamiyorsaniz mesaj atmayin, mesela. Yazilim gelistirmeyi bir eglence olarak goruyorum. :))

Ferhat alçak gönüllü müydün bu kadar? Bu arada ferhat kendi isletim sistemini yazmis bir çocuk ne kadar bir Windows olmasa da :d fena degil, yani tek basina yapmis birine gore.
 
Öncelikle izlerim öğrenirim.

Sonrasında kendime bir proje açarım. İlk yağtığım olduğu için çok basit olur.

Sonrasında ise şöyle gelişir;

Ya aceba şu özellik olsa nasıl olur?
Yada dur dur ben o özelliği ekleyim.

Ben bu özelliği ekledim ama şu özelliğide eklesem nasıl değişir.

Yani belli bir yerden sonra proje arge oluyor 😂
 
Video'yu izlerim verilen kodların ne işe verildiğini anlarım daha sonra kendime ödev veririm. O kodlarla bir program yazarım. Aklıma iyice kazındıysa ertesi gün diğer konuya geçerim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı