Shield33
Hectopat
- Katılım
- 5 Temmuz 2020
- Mesajlar
- 320
Arkadaşlar merhaba. Kaliteli bass duymak istiyorum. Goldmaster burada Logitech'ten daha güçlü gözüküyor ama hangisini tercih edeyim? Kulağım gerçekten çok hassas ve takıntılıyım. Subwooferdan zangır zangır ses gelmesin istiyorum. Geçen gün jamesondan 2+1 aldım, gülpempeyi bir açtım(bassı ile ünlü şarkımızdır) ses seviyesi %50 iken subwoferın parçaları içerden zangır zangır titremeye başladı. İade ettim yeni bir şey alacağım. Hangisini tercih edeyim? Logitech bu konuda gerçekten usta ama Goldmaster ise beni Bluetooth özelliği ile çekiyor. Fakat Goldmaster'in ön panelindeki tuşlar vs zangır zangır titrer gibime geliyor. Bence subwooferın üstünde hiçbir parça olmamalı. Siz ne düşünüyorsunuz?
www.teknosa.com
www.hepsiburada.com

Logitech Z213 2+1 Kompakt Hoparlör Sistemi (980-000942) Fiyatı ve Özellikleri
Logitech Z213 2+1 Kompakt Hoparlör Sistemi 980 000942 özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!

Goldmaster S-2128 2+1 Ses Sistemi(Bluetooth Özellikli) Fiyatı
Goldmaster S-2128 2+1 Ses Sistemi(Bluetooth Özellikli) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
