Logitech Z213 vs Goldmaster 2+1

Shield33

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Kaliteli bass duymak istiyorum. Goldmaster burada Logitech'ten daha güçlü gözüküyor ama hangisini tercih edeyim? Kulağım gerçekten çok hassas ve takıntılıyım. Subwooferdan zangır zangır ses gelmesin istiyorum. Geçen gün jamesondan 2+1 aldım, gülpempeyi bir açtım(bassı ile ünlü şarkımızdır) ses seviyesi %50 iken subwoferın parçaları içerden zangır zangır titremeye başladı. İade ettim yeni bir şey alacağım. Hangisini tercih edeyim? Logitech bu konuda gerçekten usta ama Goldmaster ise beni Bluetooth özelliği ile çekiyor. Fakat Goldmaster'in ön panelindeki tuşlar vs zangır zangır titrer gibime geliyor. Bence subwooferın üstünde hiçbir parça olmamalı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Hocam, Logitech derim. Sizi üzmez.

Z213 aldım mutluyum bir sıkıntısı yok şimdilik bassları da güzel fiyatına göre alınabilecek hem marka açısından en iyi hoparlor hem de ses açısından.
Hocam size birkaç sorum var kusura bakmayın çok detaycıyım çünkü bir alayım 10 sene götürsün istiyorum.
1-Subwooferi yorduğunuz zaman içerden entegre devresinde veya panelinden vs bass ver vurduğunda zangır zangır ses geldiği oluyor mu?
2-Ben bunu masama kuracağım, subwoofer yerde olacak, 3 metre uzaktan yataktan dinlediğim zaman bassı hissedebilir miyim? 14 watt olduğu için beni 3 metreden tatmin eder mi?

Hocam size birkaç sorum var kusura bakmayın çok detaycıyım çünkü bir alayım 10 sene götürsün istiyorum.
1-Subwooferi yorduğunuz zaman içerden entegre devresinde veya panelinden vs bass ver vurduğunda zangır zangır ses geldiği oluyor mu?
2-Ben bunu masama kuracağım, subwoofer yerde olacak, 3 metre uzaktan yataktan dinlediğim zaman bassı hissedebilir miyim? 14 Watt olduğu için beni 3 metreden tatmin eder mi?

Şöyle söyliyeyim subwoofer fazla hava üflemiyor o konuda tatmin olmazsınız hava konusunda ama bassları hissediyorsunuz bass ayarı var zaten arkasında ona göre ayarlayabiliyorsunuz özellikle sesi çok yüksek o konuda da üzülmezsiniz 3 metre değil 10 metreden bile olduğu gibi alırsınız sesleri ve bassları.

Logitech kullanıyorum eğer güncel sürücüleri yüklerseniz apartmanı inletirsin. Eğer bulabilirseniz Bluetooth modüllüsünü almanızı tavsiye ederim.

Logitech kullanıyorum eğer güncel sürücüleri yüklerseniz apartmanı inletirsin. Eğer bulabilirseniz Bluetooth modüllüsünü almanızı tavsiye ederim.
Yani 4 watt yazdığına bakma, güncel sürücü artı iyi bir ekolayzırla 3 metre uzaktan bass line duyabilirsin mi diyorsunuz :)

Bluetoothlu modellerde speakerlardan pıt pıt pıt diye bir ses geliyor mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı