Herhangi bir peçeteyi ıslatarak silebilirsiniz, silinmeyecek kadar katılaşması zor bir olay. Silmeyi denediniz mi?Macunu daha kolay silmek için yapıyorum zaten, yeni macun aldım ve montajı yaparken sistemin onu surucem.
Ona pek bir şey olmaz ya, ben yine anlamadım ne demek istediğini ama soğutucu kutudayken termal macuna bir şey olacağını düşünmüyorum.
Hocam anakarta bütün parçaları takıp islemciyi de takıp sadece islemci fanini takmadan bilgisayarı kısa süre kullansam sorun olmaz değil mi?
O kısa sürede macun kuru mendil ile silinecek kıvama gelir mi?
Herhangi bir peçeteyi ıslatarak silebilirsiniz, silinmeyecek kadar katılaşması zor bir olay. Silmeyi denediniz mi?
Hocam olayı söyle anlatayim, yeni bilgisayar topladim ve 1 ay kullandiktn sonra anakart ariza verdi sonrasında servis iade derken 2 aydır bütün parçalar kutusunda, soğutucu VD işlemci de ayri kutuda oldugu için soğutucudaki macunu rahatça sildim fakat macunun çoğunluğu işlemci üzerinde oldugu için 2 ayda muhtemelen kurumuştur ve bana zorluk çıkaracağını düşündüm silerken.
Üzerini kolonyalı mendil ile temizlemek en güvenlisidirHocam işlemci ilk alındığında küçük bir kutuda olurya o kutuda şu an ve üsünde 2 aydır eski macunu duruyor.
Hocam demek istediğini çok anlamadım ama islemciyi soğutucu olmadan kullanmayın.
Herhangi bir zorluk çıkarmaz. Islak mendil ile ovalayarak çıkarabilirsiniz illa zorluk çıkaracağını düşünüyorsanız.Hocam olayı söyle anlatayim, yeni bilgisayar topladim ve 1 ay kullandiktn sonra anakart ariza verdi sonrasında servis iade derken 2 aydır bütün parçalar kutusunda, soğutucu VD işlemci de ayri kutuda oldugu için soğutucudaki macunu rahatça sildim fakat macunun çoğunluğu işlemci üzerinde oldugu için 2 ayda muhtemelen kurumuştur ve bana zorluk çıkaracağını düşündüm silerken.
Hocam üzerindeki kuru macunu eritmek için zaten, eriyince sistemi kapatıp yeni macunu süreceğim ve soğutucuyu takip normal kullanicam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.