İşlemciye fön makinesi tutmak

Ona pek bir şey olmaz ya, ben yine anlamadım ne demek istediğini ama soğutucu kutudayken termal macuna bir şey olacağını düşünmüyorum.

Hocam olayı söyle anlatayim, yeni bilgisayar topladim ve 1 ay kullandiktn sonra anakart ariza verdi sonrasında servis iade derken 2 aydır bütün parçalar kutusunda, soğutucu VD işlemci de ayri kutuda oldugu için soğutucudaki macunu rahatça sildim fakat macunun çoğunluğu işlemci üzerinde oldugu için 2 ayda muhtemelen kurumuştur ve bana zorluk çıkaracağını düşündüm silerken.

Hocam olayı söyle anlatayim, yeni bilgisayar topladim ve 1 ay kullandiktn sonra anakart ariza verdi sonrasında servis iade derken 2 aydır bütün parçalar kutusunda, soğutucu VD işlemci de ayri kutuda oldugu için soğutucudaki macunu rahatça sildim fakat macunun çoğunluğu işlemci üzerinde oldugu için 2 ayda muhtemelen kurumuştur ve bana zorluk çıkaracağını düşündüm silerken.

Macun 2 ayda o kadar kurumaz zannımca. Alkollü bezle kolayca silersiniz.

Herhangi bir zorluk çıkarmaz. Islak mendil ile ovalayarak çıkarabilirsiniz illa zorluk çıkaracağını düşünüyorsanız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı