Monitörün bilgisayara takılan görüntü kablosunu anakarta değil ekran kartına tak.Tam olarak anlamadım yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor şu anda.
Normal normal,win10 iyi ram harcıyor,yapacak bişey yok,artık 16 GB ram lüks olmaktan çıktı,eskinin 8 GB ı olma yolunda depar atıyor,kimi oyunlar ramlerde 10-12 GB lara kadar çıkıyor toplamda.Hocam bende bir kontrol edeyim dedim %80 kullanıyor bir an korktum. Yeni konu açmam lazım bu kadar RAM kullanması hiç normal değil.
Normal normal, Windows 10 iyi RAM harcıyor, yapacak bir şey yok, artık 16 GB RAM lüks olmaktan çıktı, eskinin 8 GB'ı olma yolunda depar atıyor, kimi oyunlar RAM'lerde 10-12 GB'lara kadar çıkıyor toplamda.
GT 1030 benim bilgisayara olur mu çünkü uyuşmayınca iyi olmuyor diye biliyorum.
Olur,GT 1050 nin üstüne çıkmadığın sürece sorun yaşamazsın.GT 1030 benim bilgisayara olur mu çünkü uyuşmayınca iyi olmuyor diye biliyorum.
RX 560 nasıl olur ?Olur,GT 1050 nin üstüne çıkmadığın sürece sorun yaşamazsın.
RX 560 nasıl olur?
Intel işlemci ile AMD ekran kartını bir arada kullanma, gerek yok sistem uyumunu bozmaya, ayrıca AMD sürücü performansı konusunda Intel kadar başarılı değildir. Alternatifin olmasa eyvallah ama alternatifin varken macera arama bence.
Intel işlemci ile AMD ekran kartını bir arada kullanma, gerek yok sistem uyumunu bozmaya, ayrıca AMD sürücü performansı konusunda Intel kadar başarılı değildir. Alternatifin olmasa eyvallah ama alternatifin varken macera arama bence.
Rica ederim dostum,bol şanslarTamamdır düşüncelerin için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.