Masaüstü vs Dizüstü

ereenx

Centipat
Katılım
18 Haziran 2020
Mesajlar
220
Öncelikle hepinize merhaba. Bugün size böyle bir konu açmak istedim. Hangi bilgisayarlar daha çok hoşunuza gider? Masaüstü bilgisayarlar mı? Yoksa dizüstü bilgisayarlar mı? İsterseniz ben başlayayım. :) benim için dizüstü bilgisayarlar daha iyi geliyor. Çünkü masaüstü bilgisayarlarda daha çok harcamamız gerekiyor. :D laptop'larda her şey içinde. :D sizin sevdiğiniz bilgisayar türü ne? Bana cevap verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. :)
 
Screenshot_20200731-224730_Instagram.jpg
 
Bence masaüstü daha iyi ama hayatımda hiç masaüstü bilgisayarım olmadı hep laptop kullandım. Geçenlerde konu açmıştım ordada 3 senedir doların düşmesini bekliyorum masaüstü almak için demiştim.
Sanırım hiç bir zaman masaüstü almicam.
 
Ben yatakta oynadığım için laptop seviyorum eğer yatakta masaüstü kullanmanın bir yolunu bulursam kesinlikle masaüstüne geçerim.
 
Bizzat zorunda kalmadıkça asla laptop almam. Masaüstü oyunculuğunun verdiği keyfin yarısı bile vereceğine inanmıyorum hem çok daha pahalıya. Masaüstüne kıyasla neredeyse 2 kat fazla ödeyeceğim, laptopun içinde bulunan GPU masaüstüne göre neredeyse yarı yarıya performans verecek ve ben bundan keyif alacağım :D. Özellikle 27" monitör kullanan ben 17" monitör ile hiçbir şekilde keyif alamam. Masaüstü her şekilde daha karlı ve daha keyifli.
 
Bilgisayarla ilk tanışmam 2004 yılıydı ve masaüstüydü fakat bana ait değildi. 2006 yılında ilk masaüstü bilgisayarımı aldım ve 6 sene boyunca kullandıktan sonra laptop'a geçiş yaptım. O zamandan bu zamana birazda zorunluluktan laptop kullanıyorum. Ama benim hoşuma giden masaüstü bilgisayarlar olmuştur. Gerek performans açısından gerek parçaların değişiminin daha rahat olması açısından masaüstü benim için daha cazip.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı