100 TL bile etmeyecek Bannerlord

yardımma

Hectopat
Katılım
19 Mayıs 2018
Mesajlar
111
Şimdi bir şaşırdınız bunlar bannerlordamı deniliyor diye. Evet efendim bunlar Bannerlord'a peki neden mi hadi anlatalım:1. bölüm teknik sorunlar: Sanırsam herkes Bannerlord'un teknik problemlerinin aşırı kötü olduğunu biliyorlardır crashden tutun grafikleri sanki RDR 2 düzeyindeymiş gibi dev sistem istemesi grafiksel teknik hatalar karakterlerin gitmesi arenadaki insanlar aşırı kötü buglar kaydetmeme problemi oyuna gelen patchle oyunu bozmak her yer mor 2. oynanış: Oynanışa çok bir yenilik getirmemişler neredeyse Warband'ın aynısı ama animasyonlar yenilenmiş aynı tarz ama + sayalım bunu hadi peki kalkanı doğru tuttuğunuz veya kılıcı sorarım size neden kılıç tutmuyor veya kalkan hasarı yiyorsunuz büyük hasar hem de şu sorun bazen sizi çıldırtabiliyor etkileşim çok az o kadar azki sadece birisiyle konuş küçük berbat masa oyunları ve oturma başka bir şey yok koca şehirde hiçbir şey yapamıyorsunuz kapı açma falan haricinde oyunda 2020 yılında çıkmış 60 dolar isteyen bir oyun her yere girmek için yükleme ekranı istiyor hem de her yere sinir bozucu HDD kullananlar muhtemelen çıldırıyordur onun dışında 3. diplomasi: Diplomasi bir kere berbat o kadar berbatki warbandaki diplomasi şu an bu oyunda olsa daha iyi olur örnek olarak kralla konuşma yolda ilerlerken bir lord görüyorsunuz yanına gideceksiniz lordla konuşmak için ama 300 tane ordusu olan lord bizim için duruyor evet hiç tanımadığı 20 askerli kişi için lordu durdurabiliyoruz ve ayriyeten sanki askerlik arkadaşıyız biz onun öyle davranıyor tamamen öyle dialoglar berbat o kadar berbatki sanki kime yaptırdılar merak ediyorum 3 kritik atarsanız kız sizin oluyor evet tanımadığınız bir kıza gidin ve 3 kritik atın kız tamamen sizin bedava başlık parasıda yok efendim hemen gelin ve kızı götürün oynanış yenilik gelmemiş zaten diplomasi kötü savaştaki akıcılık yok gerçek fight gibi değil harita tasarımları aşırı benzer çok kötü movementlar zevksiz: Modlarını sayamazsınız oyunu değerlendiriyorum ayrıca oyunu arşa çıkarıcak bir modda yok şu an) evet sana soruyorum sevgili Bannerlord oynamış kişi yalan mı? Daha girmediğim o kadar fazla konu varki ama maalesef şu an yazamam dışarı çıkmam gerekiyor oyunu almak isteyen kişi insanlar seni gazlıyor mu bu oyuna mükemmelmi diyor sakın böyle bir hataya düşme ve o lanet olası 150 TL'yi cebine at dostum.
 
Maddeleri ayrı yarı satırlarda yazarsan daha okunaklı olur eleştirin. Bu arada katılıyorum. Kuponla 60 tl'ye aldım, indirdim, 5 dakika oynadım ve sildim.
 
Tüm bunların tek bir cevabı var. Oyun erken erişimde istersen erken erişimden çıkana kadar bekleyebilirsin.
 
Ders çıkarmalılar bu durumdan sonuçta Rockstar Games kadar deneyimli bir firma değil. Grafik ve buglar ise optimizasyonla alakalı yine deneyim gerektiriyor. Umarım geliştirirler kendilerini ve daha iyi işler çıkarırlar.
 

Geri
Yukarı