Turkcell ev interneti mi Türk Telekom ev interneti mi?

VenqueX

Hectopat
Katılım
17 Şubat 2020
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Uzaktan eğitim dolayısıyla eve ev interneti almayı düşünüyorum. Peki ama hangisini bağlatmalıyım? Türk Telekom'da aylık 12 Mbps ve modem ücreti dahil 91 TL, Turkcell'de ise 8 Mbps ve modem ücreti dahil aylık 90 TL 24 ay taahhütle ikisi de. Kullananlar nasıldır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatım boyunca Türk Telekom'a bir kuruş kazandırmamayı kendimi görev görmüş biri olarak kesinlikle Turkcell. En azından kaliteyi görebiliyorsunuz ve karşınızda bir muhatap var.
Türk Telekom kesinlikle pişmanlıktır ve rezilliktir. Bizden aldıkları (çaldıkları) paralar ile her eve 10000 megabit interneti ayda 35 liraya satabilirlerdi.

Bu arada 90 TL'ye 8 megabit mi? Vodafone kullanıyorum. 99 TL veriyorum ve hızım;
1599839253848.png
 
Ben 5 yıldır Superonline fiber 85TL 24Mbps download 5Mbps upload kullanıyorum. Evde Tekken çok iyi ama başkası bağlanırsa ping çok çıkıyor onun dışında gayet güzel. Kuzenim Türk Telekom kullanıyor onların internetide aynı fiyat aynı paket ama onun pingi çıkmıyor. Tamamen altyapıyla alakalı.
 
Hocam TürkNet alın memnun kalmazsanız Türk Telekom'a yönelirsiniz. TürkNet alırsanız Superonline'ı da deneyimlemiş olursunuz zira şartları aynı, altyapıyı Türk Telekom sunuyor. TürkNet'den memnun kalmazsanız taahhüt olmadığından mütevellit cayma bedeli ödemeden aboneliği iptal edip Türk Telekom'a geçin. Eğer bulunduğunuz bölgede VDLS desteği varsa VDSL almaya dikkat edin.
 

Geri
Yukarı