Klavyede Belirli Tuşlar Birden Fazla Farklı Harfleri Yazıyor

bendede bu sorun var 5 gün önce logitech g103 aldım b ye basıyorum b1 çıkıyor k ye basıyorum k, çıkıyo g ye basıyorum go çıkıyor o ya basınca da go cıkıyor yardım lütfen klavyeyi değiştiremem yeni aldım zaten sıvı falan da dökülmedi :/
 
Klavyenin üzerine sıvı dökmüş olabilir misin? Aynısı benim de başıma gelmişti.
. sonra ne yaptın kardeşim benimde tam olarak az bir sıvı döküldü q w 1 2 arasına döküldü orayi silmistim sabah kalktigimda a yerine farklı harfler yazıyor silme tuşu "," felan oluyor lütfen cevapla ne yaptın sonra
 
Arkadaşım 2 ihtimal var.
1. si laptop ise numlock açık kalmıştır. "Fn+NumLk" tuşlarına basıp kapatın.
2. si klavye değişmiştir. F-klavyeye geçmiştir. "Ctrl+Shift" tuşlarına basıp değiştirin.
Konu hortlatmak gibi olacak ama bu yorumunuz sayesinde rahatladım. Bir kaç gündür aynı problem bende de vardı, shifte basınca değişik değişik şeyler yazıyordu. Fn+NumLk sayesinde düzeldi. İnternette o kadar araştırdım, bulamadım.
 
1) Öncelikle Windows gezgininde "Denetim Masası\Saat, Dil ve Bölge\Dil" yolunu izleyin.Kullandığınız dilin karşısındaki "seçenekler"e tıklayın.

2) Varsayılan klavyeniz yerine yeni bir klavye eklemek için Giriş yöntemi kısmında "Giriş yöntemi ekle"ye basın.

3) Buradan Türkçe Q klavye yerine Türkçe F klavyeyi seçebilirsiniz.Tabi birincil klavye yaparsanız "F" klavye ile yazmaya başlayabilirsiniz.
 
Arkadaşlar merhaba
casper nirvana var bios pili bitti değiştirdim klavyeyi de söktüm tabi sökmüşken temizleyeyim dedim camsil sıktım sonra peçete ile yaşlığını aldım ardından fön makinesi ile kuruttum ama şimdi bir tuşa basıyorum 3 yane farklı harf yazıyor bunun çözümü var mı?
 

Geri
Yukarı