Hocam şu an bağlı olduğunuz kampanyanın ismi nedir biliyor musunuz? Bir de fiyatı öğrenme durumum var mı acaba?
Babamın üzerine olduğu için pek bilgi bulamadım, Türk Telekom'a mesaj atıp tarife adını yazdıkları zaman sizinle paylaşırım.
Hocam şu an bağlı olduğunuz kampanyanın ismi nedir biliyor musunuz? Bir de fiyatı öğrenme durumum var mı acaba?
Teşekkürler hocam ama aklıma takılan şey fiyat... Şuan da kullanmakta oldugum pakete aylık 60 TL gibi bir fiyat veriyorum. GÜncel fiyatını gördüğümde gözlerime inanamadım açıkcası. Şuna bakın..TürkNet için kullanan kişiler öneriyor ancak bir sorun olduğunda arayıp sorabileceğin birisine de ihtiyaç duyuyorsun. Arıza kaydı oluşturacaksın da bekleyeceksin de sonuçlanacak ta ohoo yani. Aynı hızları veren farklı firmalara bakmanı tavsiye ederim. Ayrıca 5Mbps upload ile yayın yapabilirsin.
Hocam onu nasıl kontrol edeceğim hakkında pek bi bilgim yok. Yardımcı olurmusunuz acaba ?Hocam modem hat değerlerini atabilir misiniz?
Altyapın VDSL'i destekliyor. Şu an ADSL kullandığından düşük hızlar alıyorsun. TurkNet eğer altyapın sorunsuz ise mükemmel hizmet veriyor. Fakat altyapın kötü ise hiç bulaşma derim. Hat değerlerinden iç tesisatının durumunu öğrenebilirsin.
Teşekkürler hocam ama aklıma takılan şey fiyat... Şu an da kullanmakta oldugum pakete aylık 60 TL gibi bir fiyat veriyorum. GÜncel fiyatını gördüğümde gözlerime inanamadım açıkcası. Şuna bakın.
Eki Görüntüle 671469
Hocam onu nasıl kontrol edeceğim hakkında pek bir bilgim yok. Yardımcı olur musunuz acaba?
"Hat Değerlerimi" nasıl kontrol edeceğim konusunda en ufak bi fikrim yok hocam. Biraz araştırıp sizlere tekrar döneceğim..Altyapın VDSL'i destekliyor. Şu an ADSL kullandığından düşük hızlar alıyorsun. TurkNet eğer altyapın sorunsuz ise mükemmel hizmet veriyor. Fakat altyapın kötü ise hiç bulaşma derim. Hat değerlerinden iç tesisatının durumunu öğrenebilirsin.
192.168.1.1 adresine girip modem kullanici adi şifrenizi, eğer daha önce giriş yapmadıysanız modem markanızı yazın şifreyi internetten bulalım sonra o ekranın ekran görüntüsünü atın ve oradan yönlendireyim.
Arkadaşa katılıyorum uzun bir dönem Türknet abonesi oldum ancak ilgili kişilere hiçbir zaman ulaşamadım. Bağlantı sorunu yaşamadığınız takdirde rahat ancak muhattap bulmak zor.Hocam TTNET'den daha kotu.
Sikinti ciktiginda muhattap olacaginiz insan bulamazsiniz.
Internetin kesilmeside cabasi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.