Vegas Pro efekt ayarı

Elimde kedilerimin görüntüleri ve videoları vardı o yüzden saçma bir şey yapmıştım o da iyice çorbaya döndü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Videoyu parçaladığınıza emin misiniz? En nihayetinde geçiş efektiyle beraber gelen shake+ blur olması lazım zaten, sanırım siz direk videoya koymuşsunuz.
 
Yani efekti sürekledim sonra koyulacak yerlere koydum bu kadar.

Hocam bir önerdiğim şekilde dener misiniz bakalım güzel olacak mı? Videoyu parçalara ayırın hocam sonra şarkının patlama noktalarını işaretleyin "m" tuşu ile ardından her bir klip patlama noktalarında olacak şekilde yerleştirin ve eğer videonun boyuyla oynamadıysanız klipleri patlama noktalarına uydurabilmek için ucundan CTRL'ye basılı tutarak genişletin ya da küçültün ve bence şu şekilde yapın.
Arkadaş da onun gibi bir şey önermiş önce Z dist i azaltın sonra 1.150 falan yapın sonra da 1'e geri çekin böyle 3 nokta halinde olması lazım ve araları çok uzatmayın bunların hepsi en fazla her klip içim 1 saniye içinde olsun. Bakın en fazla sonra render alıp deneyin. Ya da CTRL basmasanız bile eğer şarkıya uyarlamak isterseniz de klibi uzatmamanızı öneririm her türlü kısaltın yani.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı