RX 5700XT sürücü sorunları devam ediyor mu?

Ancak şu an mevcut olan tüm Nvidia ve AMD kartları üzerinde tercih edilebilecek kartlar var. Sanırım önümüzdeki ay içinde RTX 3070 ve belki 3060 çıkar. Bunlar sadece tahminlere bakarsak daha mantıklı gibi duruyor.
 
Merhabalar. RX 5700XT almayı düşünüyorum. Driver sorunları devam ediyor mu bu modellerde? Kullananlar yorum yapabilir mi?
Çoğunlukla düzeltildi, ayrıca Sapphire modellerinde daha az sorun yaşanıyor. Alınabilir ama yeni çıkacak 3060 veya Big Navi mimarili kartlar benzer fiyata daha iyi performans verecektir. Bekleyip beklememek size kalmış.
Sapphire RX5700XT Nitro modelini kullaniyorum. Sürekli driver hatasından ekranın donup kalması, arkadan seslerin gelmesi, masaüstüne atması gibi bir sürü sorunla karşılaştım. 1 buçuk aydır kart serviste, değisim olmasi için. Burada almanı önerirler ileride bir sorun yaşadığin zaman hic birini bulamazsın ortalıkta. Kesinlikle alma !
 
Sapphire RX 5700 XT Nitro modelini kullaniyorum. Sürekli driver hatasından ekranın donup kalması, arkadan seslerin gelmesi, masaüstüne atması gibi bir sürü sorunla karşılaştım. 1 buçuk aydır kart serviste, değisim olmasi için. Burada almanı önerirler ileride bir sorun yaşadığin zaman hiç birini bulamazsın ortalıkta. Kesinlikle alma!

1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Sisteminizin geri kalan parçalarını belirtebilir misiniz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı