Kahvaltıda sütlü gevrek (Nesquik) yemek sağlıklı mıdır?

Yorumlara göre böyle anladım.

Kilo için sağlıksız şekerli olduğu için.

Vitamin açısından sağlıklı içinde vitamin bulunduğu için + sütde ki vitamin + nesquikde ki vitamin.
 
Arkadaşlar sorum sadece vitaminle ilgili değil bu arada kilo dahil vitamin dahil yemek sağlıklı mı? Hem vitamin hem kilo açısından.

Hocam size şöyle diyeyim her şeyin çoğu zarardır. Dengeli beslenip hazır gıda yerine domates, peynir, yumurta gibi şeyler yemek daha sağlıklı olur nequik i de canınız çektiğinde veya öğle zamanı ekmek falan yemek yerine nesquik yiyebilirsin.
 
İşe gitmeden önce her sabah kahvaltı yapmaya üşendiğimden ve anneme zahmet vermemek adına Coco-Pops yiyorum. Elbette zararı vardır ama 12.30'a kadar idare ediyor :D
 
Vitamin açısından sağlıklı içinde vitamin bulunduğu için + sütde ki vitamin + nesquikde ki vitamin.

Nesquik'in içinde bulunan vitaminleri zaten günlük hayatta yemek yerken fazlasıyla alıyorsun. Bunun için özel olarak nesquik yemene gerek yok. Ayrıca vitaminleri doğal yoldan almak her zaman daha sağlıklıdır. Nesquik gibi yapay yollardan almanı tavsiye etmem.
 
Anladım arkadaşlar sanırım yememem gerek bunun yerine meyve ve yumurta daha uygun herkese dikkate alıp mesaj attığı için teşekkür ederim.
 
Ben bazı sabahlar Corn Flakes yiyorum. Zararlı mıdır?

indir.jpg
 
Nesquik zararlıdır, hiç tüketmemeniz daha iyi olur. Onun yerine süte bandırılabilen unlu mamuller veya abartmamak şartıyla yulaf ezmesi, sade mısır gevreği veya müsli tüketebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı