Hangi Gaming laptop markasını almalıyım?

Bunu yaparsam ürün garanti dışı kalabilir. Ayrıca ben yeni aldığım bir ürünün içine müdahale etmeyi sevmem. İçini açıp, müdahale edersem ikinci el laptop kullanmış gibi hissederim.

MSI'da garanti dışı kalmıyor. Sadece 336 TL daha ödeyip 8 GB daha RAM alacaksınız, ister kendiniz takarsınız ister servise kargolar onlara taktırırsınız. O fiyata i7'li ve RTX 2060'lı MSI kalitesinde bir notebook bulursanız söyleyin. Bu arada o notebook ilk indirime girdiğinde 9762 TL idi, bir sonraki gün fiyatı arttı, aynı gün ilerleyen saatlerde tekrar arttı ve son haline geldi.
 
İşlemcisi i7-9750H ve ekran kartı RTX 2060. Şu an indirimde ve fiyatı çok iyi.

Bu üründeki laptopta nümerik tuş takımı neden yok? Bu baya zorlar beni.
 
@Autistic Boy Beğenmediğin sana göre eksiği olan bir ürünü alma. Milletin önerdiğini beğenmek zorunda değilsin. Para senden çıkıyor. El elin eşşeğini türkü söyleyerek ararmış.
Dalga geçmeyin. Ben sadece o fiyata olabilecek en iyisini arıyorum. Cidden o fiyata tek ve en iyisi o laptop mu?
Nümerik tuş takımının olmamasına taktım çünkü kasası, standart 15.5 Inç laptoplara göre daha küçükse, soğutma açısından sıkıntı çıkarma mı? Turbo fan tuşu bile yok. Biraz paraya kıyıp bunun GL serisinimi alsam... O seriye mi baksam acaba... RTX 2060 + Intel core i7 10750H olan o modelinde 16 GB RAM ve nümerik tuş takımı mevcut. Birde turbo fan tuşu var.
Tamam karar verdim bu laptopu alacağım. Sizin dediğiniz laptopu... :(
Ancak laptopun oyin testlerine baktım. Ekran kartı 86 dereceye çıkıyor. Ürünün ömrü kısa olmaz mı?
Cidden Monter Notebook bilgisayarları, 2 sene anca mı dayanıyor? Cidden sırf kasa kalitesi kötü diye, anakart kalitesi de kötü olacak diye birşey yok ki?

Ben bunu seçtim: Tulpar T7 V21.1.4 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook

Ancak, ikinci seçeneğim Intel Core i7 9750H + GTX 1660Ti ekran kartlı HP Omen 15 laptop... Hangisini tercih etmeliyim?
 
Son düzenleme:
Merhaba. Hangi marka Gaming laptop kullanım ömrü, soğutma performansı açısından en iyisidir? En çok oy alan markayı alacağım muhtemelen...
Oldukça geç gördüm mesajınızı, laptop almadınız olarak öngörüyorum ve ikinci ele güveniyorsanız kesinlikle DELL Alienware diyorum. En büyük 2 beklentiniz Soğutma + Uzun Ömürlü Stabil Performans ise Alienware bu işi 2017 yılından beri çözmüş gibi görünüyor. Alttan gelen hava akımı sağ-sol ve ekran arkasındaki hava boşluklarından dışarı atılıyor. Burada cidden iyi bir hava sürkilasyonu ayarlamışlar. Ayrıca 17 R4 modellerinde GTX 1080 GDDR5X' e kadar GPU seçeneği bulunuyor. Bölgenizde DELL teknik destek servisi bulunuyor ise, düşünmeseniz bile biraz incelemenizi, Türkiye' deki kullanıcı yorumlarına bakmanızı öneririm. Kusurları yok mu? Tabii ki de var fakat beklentiniz uzun vadede performansın korunması ve iyi soğutma ise, Alienware 17, M17 ve A55m' in üstünde bir model daha keşfedemedim.
 

Geri
Yukarı