Merhaba. Hangi marka Gaming laptop kullanım ömrü, soğutma performansı açısından en iyisidir? En çok oy alan markayı alacağım muhtemelen...
Babam, yiyecek içecek alırken bile hesap kitap yapıyor. Tasarruf diyor. Makarna yaparken bile ocağın ateşini tam yakarak pişirdiğimi görünce sanki çok kötü birşey yapmışım gibi üzerime gelip bana bağırıyor, küfür ediyor. Bu durumda olan bir babamın, bana 10.000 TL ve üzeri bilgisayar toplattıracağını sanmıyorum. Babamın; "Annene normal laptop aldırt, oyun laptopu değil." demesinin sebebinde bir tuzak olduğuna inanıyorum. Şüpheli bir düşüncem var. O yüzden belki de en iyi tercih anneme kasa bilgisayar toplatmaktır. Vatan Bilgisayar var onun yaşadığı yerde...Tavsiyem ucuzundan laptop alıp onunla ders çalışmak. Orta seviye gaming laptop alıp onun derdine katlanmaktansa biraz daha bekleyip ileride kral gibi bir sistem/laptop almak daha mantıklı bence. Zaten Nvidia 3000 serisi sene sonuna yolda, bekleme imkanın varsa şimdi almak biraz saçma olur.
Alırsın inşallah diyeyim dostum.Ben değil, annem taksitle almayı deneyecek. Ki aslında babam bana 10.000 TL ve üzeri değerinde kasa toplattırcaktı. Ancak şartı derslerimi iyi çalışmamdı. Bende sabredemiyorum artık. Planım ise annemden orta seviye gaming laptop isteyip, bir süre o laptopu kullanmak. Daha sonra o laptopu babama verip, babamdan toplama istemek. Bu aslında mümkün ama babam diyor ki; "Annenden gaming laptop isteme. 10 Şubat'tan beri bilgisayarsızsın zaten. İşini görecek 3000-4000 TL'ye ucuz laptop iste. Derslerini iyi yaparsan istediğin bilgisayarı toplattırırım sana." teklifiydi. Ancak ben ne yazık ki yavaş işlemci, yavaş ekran kartı görmeye tahammül edemiyorum daha fazla...
Bi' ara HP Omen serisi laptop düşündüm ancak ömrü kısa dediler. 10 Sene ve üzeri dayanan hiçbir gaming laptop yok mu?Alırsın inşallah diyeyim dostum.
Yalnız ben ufaktan laf çarpmak istedim. Yani demek istediğim "Hangi gaming laptop markasını almalıyım?" da komple marka alacakmissin gibi bir anlam çıkıyor. Onun yerine "Hangi markanın gaming laptobunu almalıyım?" gibi.
Açıkçası sağlamlık açısından sorun yaşayacağını sanmıyorum ama performans kısmı var işin içinde. 8-12 yıldır aynı laptobu kullanan birkaç kişi tanıyorum ama şu anda performansları bayağı kötü. En kaliteli laptobu dahi alsan 10 yıl sonra muhtemelen performansı tatmin etmeyecek ama parçalar çalışır diye düşünüyorum.Bi' ara HP Omen serisi laptop düşündüm ancak ömrü kısa dediler. 10 Sene ve üzeri dayanan hiç bir gaming laptop yok mu?
Açıkçası sağlamlık açısından sorun yaşayacağını sanmıyorum ama performans kısmı var işin içinde. 8-12 yıldır aynı laptopu kullanan birkaç kişi tanıyorum ama şu anda performansları bayağı kötü. En kaliteli laptopu dahi alsan 10 yıl sonra muhtemelen performansı tatmin etmeyecek ama parçalar çalışır diye düşünüyorum.
Birde annem bana arada harçlık yolluyor. Kendi 2200 TL birikimim var. O paraylada evime stüdyo mikrofonu ve yarı-profesyonel ses kartı almayı düşünüyorum. Oyun oynamak keyif için ama müzik ve vokal türevi işler benim ana hobilerimden... Kısaca istediğim hertürlü eğlenceli şeyleri yapabilmeyi istiyorum...@Erdemli Erdem ceza almıştım saatlik yazamadım
Bence sen ne yap et annene aldirabildigin en iyi bilgisayari aldır. Baban seni oltaya getirebilir.
Evet ayrı.İnşallah yaparsın, benim de durumum senden farklı değil. İstediğim şeyler var ama gerçekleşmiyor hemen, anne ve baban ayrı mı?
10 sene ve üzeri dayansa bile 10 seneye o laptop ile oyun oynayamayacaksınız sistem yetmediği için. Masaüstü olabilir demişsiniz, masaüstü sisteme yönelin. 5 yılda bir küçük yükseltmelerle uzun yıllar boyunca oyunayabilirsiniz. Hem daha ucuza daha iyi sistem almış olursunuz.Bi' ara HP Omen serisi laptop düşündüm ancak ömrü kısa dediler. 10 Sene ve üzeri dayanan hiçbir gaming laptop yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.