Kurtlar Vadisi: En Sevdiğiniz Karakterler

Ht3QaThz_400x400.jpg
 
Kurtlar vadisi, Çukur gibi diziler yüzünden herkes kendini mafya zannediyor. Televizyonlarda öğretici, topluma faydalı bir dizi veya film yapacaklarına toplumu suça yönelten aptalca diziler yapılıyor. Televizyonda haberden ve belgesellerden başka hiçbir şeye bakmıyorum.
 
Hiçbiri. Hepsi şişirilen karakterler. Hal ve hareketleri serseriden farksız. İnsanlar bunlara özenip saçma sapan hareketler yapıyorlar ve tavırlar sergiliyorlar.

Kurtlar vadisi, çukur gibi diziler yüzünden herkes kendini mafya zannediyor. Televizyonlarda öğretici, topluma faydalı bir dizi veya film yapacaklarına toplumu suça yönelten aptalca diziler yapılıyor. Televizyonda haberden ve belgesellerden başka hiçbir şeye bakmıyorum.

Arkadaşlar her mafya dizisi izleyen mafya olmuyor. Ayrıca ben çukur izleyicileri gibi saçma sapan şeylerde yapmıyorum. Ve @Cruslan size katılmıyorum, evet şişirilen karakter var mı var. Ancak insanlar bu karakterleri sevip onlara bürünmüyor. Beni bilen bilir zaten. Ben öyle mafyaymışım gibi tavırlara girmem. Diziyi izlemek için izlerim. Sözlerimin aynısı @AktifCan için de geçerlidir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı